Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

У чому зустрічати 2020 рік?

РЕКОМЕНДУЄМО

У чому зустрічати 2020 рік? Образи від Prego

До Нового Року лічені дні, а ось ваших справ перед святом не злічити! Потрібно обрати подарунки, купити продукти до новорічного столу, вибрати ялинку і прикрасити будинок.  Голова вибухає, як хлопавка! Адже справ більше, ніж інгредієнтів в олів'є. Але є ще одна дуже важлива справа. Не забути про себе кохану і вибрати ідеальний новорічний наряд. Prego допоможе вам з цим завданням. Влаштовуйтеся зручніше, чистите мандаринку і почнемо.

Отже, 2020 — рік Білого Металевого Щура. Тому обов'язково в вашому новорічному вбранні повинно бути щось срібне і блискуче. До речі, зірки Голлівуду точно знають про цю умову і вже щосили вбираються в металеві наряди. В Prego ви знайдете багато взуття кольору символу майбутнього року.

Не обов'язково, щоб черевики повністю були срібними. Це може бути блискуча фурнітура. Взуття з прикрасами виглядає дуже яскраво і святково.

Але, безумовно, найголовніше — це настрій. Очі повинні сяяти яскравіше всіх блискіток. Тому  в якості головного кольору образу вибирайте ваш улюблений. А Prego вам обов'язково "підіграє".  Взуттям ви можете підтримати наряд і створити, наприклад, "total red look", підібравши червоні човники до червоної сукні. А можете зіграти на контрасті, наприклад, надівши жовту сукню з синіми черевичками.

Звичайно, купувати пару взуття конкретно під якийсь наряд не зовсім практично. Тому поговоримо про вічну класику — чорні човники. Вони стануть у пригоді на будь-якому важливому заході або просто в день, коли захочеться вдіти каблук. У Prego представлені класичні човники: в матовій шкірі, оксамитовій замші та блискучому лаку. Вони підійдуть практично до будь-якого образу.

Яке свято без активностей?! Якщо вам хочеться натанцюватись та перемогти в усіх конкурсах, то зверніть увагу на туфлі Prego на низьких, стійких підборах і танкетці. Вам буде комфортно, а нова пара відмінно підійде на весну і точно стане вашою улюбленою.

Ви помітили, як плавно з підборів ми переходимо до практичності? Якщо в пріоритеті комфорт, то наступний варіант вам сподобається ще більше. Поєднання шифонової сукні з брутальними черевиками. Як ви розумієте, в Prego вони також є. Це взагалі бездоганний варіант для того, щоб порадувати себе новою парою взуття і не відкладати її в коробку на довгий час, а носити просто зараз. 

Сукня в паєтках і яскраві міні — це виразної святково. Але бувають компанії, де строгого dress-code слід дотримуватися і на корпоративі. Насправді, нічого більш стильного, ніж біла сорочка й ідеальний чорний жакет, ще не придумали. До ділових костюмів приголомшливо підходять не тільки шпильки, але і лофери від Prego. Доповніть образ яскравою біжутерією — і фурор гарантований.

Новий Рік — сімейне свято. Відзначити вдома в колі рідних — що може бути краще? Ми впевнені, що сукня і капці аж ніяк не поєднуються. Безумовно, дряпати паркет шпильками й носитися в них з кухні у вітальню з тарілками не хочеться. Тому зверніть увагу на зручні, м'які, але від цього не менш красиві балетки Prego.

Сподіваємося, наш огляд надихнув вас на створення свого неповторного святкового образу. Ми вітаємо вас з Новим Роком і бажаємо бути особливою і щасливою кожен день календаря!

 

 З любов'ю, Prego

20 грудня 2019 р.
79
наверх
Отримати бонус