Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Літо 2021: актуальні моделі взуття

РЕКОМЕНДУЄМО

Теплий сезон — досить вибагливий період для вибору взуттєвого гардеробу. Потрібно, щоб моделі були максимально зручними, легкими й водночас стильними. У 2021 році дизайнери пропонують широкий спектр трендів зі своїх колекцій. 

Про трансформацію пляжної моди, гладіаторський стиль, мініатюрні підбори, платформу, ремінці й актуальну перфорацію читайте в матеріалі.

В’єтнамки та шльопанці

Просто взуттєвий must have цього сезону. Сміливо відкидайте всі стереотипи лише про пляжний стиль і створюйте модні міські луки з в'єтнамками та шльопанцями. Найбільш актуальними влітку 2021 будуть моделі:

  • спортивного стилю — до речі, чудово поєднуються з довгими сукнями
  • з квадратним мисом — тренд, що переходить від сезону до сезону
  • на платформі та на підборах — загалом актуальна тенденція, про яку ми ще поговоримо
  • з дутими елементами — або ж повністю виконані в цьому стилі
  • з ремінцями та зав’язками — різних розмірів, дизайну та призначення

ШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 023716, КОЛIР ЖОВТИЙШЛЬОПАНЦІ НА ПІДБОРАХ PREGO 023215, КОЛIР БЕЖЕВИЙ

ШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 024008, КОЛIР БІЛИЙШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 024009, КОЛIР ПУДРА

Босоніжки на платформі

Цей тренд черговий доказ того, що мода циклічна, та чудова новина для тих, хто любить підкреслювати зріст за допомогою взуття. Дві важливі деталі:

  1. що вища платформа, то краще
  2. що оригінальніший дизайн, то цікавіше

У сезоні весна-літо 2021 світовий бренд Versace представив босоніжки ніжно-блакитного кольору, доповнені об’ємним золотим ланцюжком. А в колекції Altuzarra можна побачити стильні моделі з ремінцями та стрічками. Дизайнери рекомендують поєднувати босоніжки на платформі насамперед із лаконічними жіночними луками базових та світлих відтінків. 

БОСОНІЖКИ НА ПЛАТФОРМІ PREGO 023518, КОЛIР ПУДРАБОСОНОЖКИ НА ПЛАТФОРМЕ PREGO 023548, ЦВЕТ ЧЕРНЫЙ

Босоніжки з ремінцями навколо щиколотки

Ще один тренд літа 2021 року. Ремінець на щиколотці автоматично додає елегантності та акуратності кожному образу. Дизайн може бути абсолютно різноманітним — від синхронності з основною палітрою до яскравого акценту. Tom Ford, наприклад, узагалі вдався до експериментів та поєднав у своїй колекції сміливі тварині й квіткові принти. 

Із чим стилізувати таке взуття? Nina Ricci пропонує доповнювати лук класикою: актуальними брючними костюмами, спідницями та сукнями. 

БОСОНІЖКИ НА ПІДБОРАХ PREGO 023578, КОЛIР БІЛИЙБОСОНІЖКИ НА ПІДБОРАХ PREGO 023552, КОЛIР БЕЖЕВИЙ

Взуття з перфорацією

Головні переваги моделей із сітчастими деталями — універсальність і різноманіття. По-перше, яку пару можна взувати як під джинси, кюлоти, бермуди, так і під сукню чи спідницю. По-друге, дизайнери доповнюють перфорацією абсолютно різні моделі: босоніжки, туфлі, кеди, кросівки, навіть шльопанці. У 2021-му році бренд Bottega Veneta, наприклад, презентував сітчасті туфлі на високих підборах, а Dior — перфоровані балетки зі шнурівкою навколо щиколотки.

ТУФЛІ З ПЕРФОРАЦІЄЮ PREGO 023301, КОЛIР БЕЖЕВИЙТУФЛІ З ПЕРФОРАЦІЄЮ PREGO 022927, КОЛIР ЧОРНИЙ

Гладіаторський стиль

Аби перемогти всіх у модному поєдинку! Сезон літа 2021 — час грандіозного повернення на стильну арену босоніжок-гладіаторів, а також характерних рис стилю. Тобто моделі можуть бути просто доповнені деякими трендовими елементами: масивною дерев’яною підошвою, ремінцями, пряжками, шнурівкою. Цікавий варіант стилізації таких пар взуття запропонував бренд Emilio Pucci. Його моделі одягнули під гладіаторські сандалі білі колготки.

БОСОНІЖКИ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 023560, КОЛIР ЧОРНИЙБОСОНІЖКИ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 023995, КОЛIР БЕЖЕВИЙ

Туфлі з мініатюрними підборами

Крихітний каблук — беззаперечний тренд сезону весна-літо 2021 поряд із високою та масивною платформою. Такий елемент додає взуттю елегантності й робить образ максимально витонченим. Не дивно, що найбільше він гармоніював саме з жіночими туфлями. Актуальні моделі з мініатюрними підборами цього року представлені в колекціях таких відомих брендів, як Valentino, Giorgio Armani, Miu Miu. Є в дизайнерів варіанти з контрастними шипами, відкритою п’ятою, елегантною перфорацією та гострим носком.

ТУФЛІ ЛІТНІ PREGO 023028, КОЛIР БЕЖЕВИЙТУФЛІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ PREGO 023497, КОЛIР ЧОРНИЙ

Моделі з вигнутими підборами 

Це можуть бути і туфлі, і босоніжки. Досконалий тренд класичного стилю, що стане родзинкою вашого образу. Варіативність підборів величезна — від мініатюрних тоненьких 3-5 сантиметрів до товстих каблуків із плавним вигином. Дизайнери бренду Salvatore Ferragamo поєднали в одній парі зігнутий каблук та відкриту п’яту, а моделі Prada стилізували в образах яскраві туфлі з ремінцем на п’яті та класичний одяг. 

БОСОНІЖКИ НА ПІДБОРАХ PREGO 023582, КОЛIР БЛАКИТНИЙТУФЛІ НА ПІДБОРАХ PREGO 023448, КОЛIР БЕЖЕВИЙ

24 червня 2021 р.
303
наверх
Отримати бонус