Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Актуальне взуття сезону 2021: ТОП-7 модних тенденцій

РЕКОМЕНДУЄМО

Актуальне взуття сезону 2021: ТОП-7 модних тенденцій

Новий сезон — нові тренди. Надворі вже весна, а це означає, що час змінити взуттєвий гардероб. Але перш ніж вирушити на шопінг, ознайомтеся з модними тенденціями весни-літа 2021. Пропонуємо вам добірку актуальних дизайнів, форм і моделей. 

Платформа

Новина, що навесні та влітку 2021-го платформа знову в тренді, обов’язково порадує тих, хто любить завжди бути на висоті! Дизайнери поширюють цю фешн-тенденцію буквально на всі види взуття — від легких черевиків та кросівок до лоферів та босоніжок. 

У цьому сезоні популярності набирає також контрастна кольорова підошва. Наприклад, дуже стильним поєднанням є чорний верх із натуральної шкіри та яскрава червона чи жовта підошва. Також дизайнери пропонують варіанти з кольоровими вставками по боках взуття. 

Оригінальні вирізи

Один із найкращих способів мати стильний вигляд — експериментувати! Цей лайфхак працює також і для дизайнерів: хочете розробити оригінальну й трендову модель — пропонуйте творчі рішення. 

Зазвичай ми ділимо взуття на закрите й відкрите. А як щодо поєднання цим типів? Наприклад, візуально дуже стильними є моделі з цікавими вирізами, драпіруванням та оригінальним поєднання переплетів і ременів. Окрім цього, такий дизайн забезпечує додаткову вентиляцію та дозволяє ніжкам краще дихати.

Цікаві деталі

Це можуть бути і ремінці, і стрічки, й актуальні банти, ланцюжки, квіти, і навіть стильні мотузки. Головне, щоб деталі відповідали стилю взуття та вписувалися в загальний образ. Іноді саме дрібниці стають головним акцентом луку й дозволяють одягу заграти по-новому. 

Будьте уважні, щоб уникнути надмірності: декілька різних деталей в одній моделі краще не поєднувати.

Кросівки

Той вид взуття, що ніколи не втратить своєї актуальності. Сучасні розробки на кшталт водонепроникної мембрани дозволяють носити кросівки протягом усього року. Однак саме в теплий весняно-літній сезон усім модникам і модницям доступний максимально широкий асортимент. І можна не перейматися, що нова пара з білою підошвою швидко забрудниться на вулиці. 

У 2021-му році фешн-експерти закликають потроху відходити від дуже грубих моделей кросівок, однак і не впадати в крайнощі із зовсім мініатюрними моделями. Оптимальний варіант — акуратний дизайн верху та в міру масивна підошва.

Лофери, оксфорди й дербі

Світова класика взуття, яка, мабуть, ніколи не вийде з моди. Особливості дизайну, щоправда, можуть змінюватися від сезону до сезону. Наприклад, у 2021-му прослідковується тренд на лаконічність і у формі, і в кольорах. У минуле відходять надто екстравагантні моделі, натомість на піку моди опиняються пари в маскулінному стилі. Цікаво, що навіть вони можуть бути на підборах. 

До речі, ви ж пам’ятаєте різницю між лоферами, оксфордами та дербі? Ловіть найпростіше нагадування:

  • лофери не мають шнурівки;
  • оксфорди — закритий тип шнурівки;
  • дербі — відкритий тип шнурівки.

Шльопанці

Максимально легке й зручне взуття у 2021-му повертається в моду. Цього року будуть актуальними дуже різноманітні моделі шльопанців, навіть пляжні варіанти можна розглядати як цілком придатні для виходу в місто. Декілька цікавих тенденцій на весну-літо 2021:

  • квадратний мис;
  • відразу декілька ремінців;
  • оригінальний декор;
  • висока підошва;
  • стьобані й плетені елементи в стилі Bottega Veneta.

Мюлі

Разом зі шльопанцями в гардероб модниць 2021 вриваються мюлі. Це одна з варіацій легкого взуття, яку завдяки стильному дизайну можна вписати навіть у класичний образ. 

Дизайнери пропонують десятки варіантів мюлів, які стануть трендовими в сезоні весна-літо 2021. А найприємніше те, що головні тенденції дають повну свободу вибору: форма мису може бути й квадратною, і гострою; стильними є як моделі на низькому ходу, так і на підборах та платформі; серед кольорової палітри світових будинків моди зустрічається й чорна, біла, нюдова класика, і яскраві відтінки червоного, зеленого, синього. 

1 березня 2021 р.
257
наверх
Отримати бонус