Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

У чому зустрічати Новий рік 2021

РЕКОМЕНДУЄМО

Ще зовсім трохи і куранти проб’ють дванадцяту, діти побіжать шукати під ялинкою подарунки, ви поцілуєте найрідніших, небо запалять яскраві вогні. Новий рік, нова сторінка життя, нові шанси й можливості. Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш. Тому в цей день обов’язково озбройтеся чудовим настроєм та підберіть собі розкішний образ. У чому зустрічати Новий рік 2021? Ми написали про найкращі варіанти луків і для жінок, і для чоловіків. Читайте далі!

2021-ий рік Білого Металевого Бика за східним календарем. Ця тварина любить креативних і сміливих людей, тому експерименти в одязі будуть дуже доречними. А щоб задобрити господаря року, радимо обирати стильне й блискуче вбрання. Сяяти — це ваша місія!

Жіночі образи для святкування Нового року 2021

Почнемо відразу з кольорів. Найкращими варіантами будуть натуральні світлі відтінки, а також екстравагантний сірий, білий, рожевий, сріблястий і сталевий. Ви можете вільно комбінувати палітру в образі, доповнюючи яскравий одяг гармонійними аксесуарами або ж поєднуючи ніжне вбрання з ефектними туфлями та сумочкою. 

Сукня

Це ідеальний варіант на будь-яке святкування, оскільки варіацій надзвичайно багато! Бик любить витонченість, жіночність і простоту. Тому зверніть увагу на лаконічні сукні прямого крою, що не обмежують ваших рухів. Декор металевих відтінків, стрази, паєтки, глітер і блиск стануть чудовим доповненням! І стосується це не лише сукні. Обираючи туфлі та сумку, теж орієнтуйтеся на актуальні новорічні відтінки.

Також на святкування Нового року 2021 стилісти рекомендують обрати сукню довжини міді. По-перше, символічно вона приверне удачу в кар’єрі. По-друге, така сукня зазвичай добре сидить на фігурі, тому зробить ваш образ незабутнім. Обов’язково додайте до стильного луку незвичні та цікаві деталі. Наприклад, обирайте модель із мережевним декором, підкреслюйте силует поясом або робіть акцент на аксесуарах. Взуття та сумочку можете взяти з ряду класики, однак пам’ятайте про вишукані елементи типу трапецієподібних підборів, актуальних ланцюжків та гри фактурами.

Брючний костюм

Уже давно брючний костюм перестав бути лише елементом традиційного офісного гардеробу. Сьогодні це чудовий варіант і для вечірок, і для побачень, і для посиденьок у кафе з подругами. То чому б не обрати брючний костюм на новорічну ніч? Для того, щоб зустріти Новий 2021-ий, ідеально підійде модель пастельних відтінків (кремового, бежевого, білого, ніжно-рожевого) та екстравагантних сріблястих і сталевих. Також пам’ятайте про нетлінну класику — вишукані чорні костюми. 

Модні експерти рекомендують обрати штани-палаццо й подовжений жакет. Хорошим доповненням стануть пояс, маленька сумочка та елегантне взуття. Будьте уважними — не перебавте з металевими елементами в образі. Якщо костюм сріблястий, то ідеально підійдуть чорні лодочки з цікавими підборами та класична мінісумочка. 

Стильні брюки та блуза

Варіант, що дарує великий простір для фешн-творчості, адже ви можете поєднати верх і низ свого луку так, як забажає душа. Однак пам’ятайте: сміливі рішення, звичайно, порадують Бика, та модних експериментів таки повинно бути в міру. Стилісти радять для святкування Нового року 2021 обирати штани актуального широкого крою, моделі із завищеною талією або ж укорочені варіанти. Трендові кольори або спокійні та природні на кшталт рожевого, бежевого, сірого, чорного, зеленого, або яскраві (золотистий, срібний). 

Із блузами вибір теж дуже широкий: можна розглянути шкіряні варіанти, а можна обрати легку шовкову модель. Також хорошими комбінаціями зі стильними штанами є люрексний топ та маскулінний піджак. Щодо аксесуарів у такому образі варто бути більш стриманими — надавайте перевагу акуратним клатчам та мініатюрним прикрасам. Як варіант взуття розгляньте прості й водночас дуже елегантні туфлі з підборами kitten heels. 

Чоловічі образи для святкування Нового року 2021

Символ 2021 року Бик дає чоловікам повну свободу дій щодо вибору образу. Водночас ця тварина любить порядок і помірність, тому ідеальним варіантом стане елегантний костюм стриманих кольорів бежевого, чорного, світло-коричневого, темно-синього та сірого. Окрім цього, можна одягнути світлі брюки або джинси з піджаком і створити модний образ в стилі кежуал. Нарешті, досить актуальним буде лук із трендовими білими штанами (варіант чорних теж вітається) та повсякденною сорочкою синіх, блакитних, сірих, брудно-жовтих відтінків. Верх може бути як однотонний, так і зі стриманими візерунками. 

Із аксесуарів чоловікам варто звернути увагу на металевий годинник (він точно сподобається Бику), вишуканий оксамитовий метелик чи срібні запонки. Взуття найкраще підібрати або класичне чорне (це можуть бути і туфлі, і лофери), або ж більш кежуальні моделі кедів та мокасинів із цікавими срібними/сірими деталями. 

25 грудня 2020 р.
114
наверх
Отримати бонус