Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Мюлі та шльопанці: актуальні моделі 2021-го року

РЕКОМЕНДУЄМО

Наближається теплий сезон. А це означає, що час ховати на дальні полиці уггі, змінювати зимові черевики на легкі весняні та планувати оновлення взуттєвого гардеробу відповідно до вимог моди. Дизайнери вже оголосили основні тенденції 2021-го. У переліку трендів цього року значне місце посідають шльопанці та мюлі. 

І це чудові новини для модниць! Бо чи є щось зручніше в спекотний сезон, аніж легкі шльопанці? А от мюлі — настільки цікавий різновид взуття, що його просто обожнювала носити американський секс-символ 50-их Мерилін Монро та головна героїня серіалу «Секс у великому місті» Керрі Бредшоу. 

Які моделі шльопанців та мюлів будуть актуальним навесні та влітку 2021-го року — читайте далі. 

Квадратний мис

Знову й знову, крізь місяці, роки й сезони квадратний мис залишається трендом. Саме ця геометрична форма приваблює відомих світових дизайнерів взуття чи не найбільше. У сезоні 2021 квадратний мис буде актуальним і для шльопанців, і для мюлів. До речі, бренд Bottega Veneta представив у новій колекції стьобані та плетені мюлі такого типу, а Givenchy запропонував моделі з квадратним мисом у поєднанні з підборами.

ШЛЬОПАНЦІ НА ПІДБОРАХ 023568, КОЛIР БЕЖЕВИЙ ШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 022984, КОЛIР СІРИЙ

Різноманітні ремінці

Кажуть, усе тримається на деталях. Із цим важко не погодитися. Саме завдяки цікавим елементам і незвичним акцентам дизайнерам вдається створити справжні шедеври фешену. У сезоні весна-літо 2021 для шльопанців та мюлів особливо актуальною є варіація ремінців:

  • із акцентом на великий палець
  • об’ємні ремені та плетіння в стилі Bottega Veneta
  • інший полюс — багато тоненьких ремінців
  • подвійний ремінець, що додає вишуканості та міцно тримає ступню

ШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 023477, КОЛIР ОЛИВКОВИЙШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 023101, КОЛIР РОЖЕВИЙ

Шкіра й масивність

Тренди 2021-го року дуже різноманітні, тому здатні задовольнити будь-яку модницю. На ряду з максимально акуратними й ніжними моделями шльопанців і мюлів стоять круті, дещо грубуваті варіанти. Незвична платформа та товста підошва — ідеальні варіанти, щоб додати масивності взуттю. Тому впевнено слідуйте таким сміливим трендам. 

До речі, у сезоні весна-літо 2021 зверніть увагу на грубу кольорову підошву. Це чудовий акцент, що зробить ваш образ більш цікавим та яскравим. Також дизайнери рекомендують поекспериментувати зі шльопанцями та мюлями на дерев’яній підошві. Якщо вдало поєднати їх зі стильним одягом, ви будете на висоті. Обираючи максимально природний матеріал підошви, подбайте, щоб кольорова палітра загального образу трималася в такому ж стилі. Тобто надавайте перевагу чорному, коричневому, бежевому, білому, м’ятному, м’яко-синьому відтінкам. 

ШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023609, ЦВЕТ РОЗОВЫЙШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023333, ЦВЕТ БЕЖЕВЫЙ

Додайте вишуканості

Шльопанці вже давно перестали бути лише пляжним атрибутом, а мюлі за час еволюції фешену поповнили свій арсенал дуже різноманітними моделями. Елегантність для цих видів взуття є не винятком, а цікавим трендом. Ось декілька актуальних у сезоні 2021 способів додати вишуканості шльопанцям і мюлям:

  • пряжка — тренд цього року підтримав культовий бренд Carolina Herrera, а за ним послідували й інші виробники по всьому світу
  • бахрома — надзвичайно актуальна деталь і в одязі, і у взутті цього сезону
  • квіти та металічна фурнітура — у 2021-му з цими деталями експериментували світові будинки моди Versace й Balmain
  • ланцюжки — до того ж різних розмірів і плетінь. Вони однозначно здатні перетворити базові шльопанці чи мюлі на вишукані моделі.

ШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023632, ЦВЕТ ЧЕРНЫЙШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023108, ЦВЕТ БЕЛЫЙ

Пляжний шик

Здається, у сезоні весна-літо 2021 дизайнери вирішили асоціювати стритстайл із максимальною свободою та комфортом. Цього року не поспішайте берегти пляжне взуття лише для курортного відпочинку та басейнів. Саме зараз стилісти пропонують додати до вуличних образів модні новинки у формі шльопанців та навіть гумових в’єтнамок. 

Звичайно, це не означає, що будь-які шльопанці здатні гармонійно доповнити ваш стрит-образ. Однак вдало підібрані моделі можуть заграти оригінальністю. Зверніть увагу на деякі вищеназвані тенденції для легкого взуття у 2021-му році: широкі ремені, товста, груба та яскрава підошва, акцент на великому пальці. Також актуальним елементом дизайну шльопанців у цьому сезоні буде спортивна деталь. 

ШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023075, ЦВЕТ КРЕМОВЫЙШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023637, ЦВЕТ ЧЕРНЫЙ

Актуальні відтінки

2021 рік дарує всім модницям повну свободу у виборі кольорової палітри для шльопанців і мулів. Із одного боку, серед весняно-літнього взуття дуже популярною є нюдова гама: від пудрового до насиченого відтінку молочного шоколаду. Із іншого боку, світові дизайнери в нових колекціях представили моделі яскравих кольорів: червоного, жовтого, зеленого. І це не дивно, адже жоден теплий сезон не може обійтися без барвистих деталей. 

Обираючи кольорову палітру для шльопанців і мулів цього року, візьміть на замітку корисні підказки: 

  1. Взуття нейтрального кольору завдяки відповідності відтінку шкіри візуально подовжує ніжки.
  2. Яскраві кольори дозволяють заграти образу по-новому й часто стають тою самою вишенькою на торті.

Окрім цього, зверніть увагу на анімалістичні принти на кшталт леопардового та тигрового. Експерти закликають бути сміливими у виборі, але водночас знати межу оригінальності. Тваринний дизайн — це не про суцільність образу, а про цікавий акцент. 

ШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023064, ЦВЕТ РОЗОВЫЙШЛЕПАНЦЫ НА ТАНКЕТКЕ 023068, ЦВЕТ ЧЕРНЫЙ

Із чим носити шльопанці в 2021-му році

Найкраща порада, яку можна дати, — експериментуйте! Якщо раніше ви не наважувалися активно використовувати шльопанці у своєму гардеробі, то сезон 2021 дарує ідеальний шанс. Приміряйте актуальні моделі в поєднанні з різноманітними стилями. 

Гумові варіанти ми звикли носити з шортами та футболками, однак цього літа їх разом зі шкіряними, замшевими й хутряними можна сміливо вплітати не лише в кежуал стиль.

Взуття класичних кольорів чорного чи бежевого — ще більш універсальне. Якщо вдало підібрати форму та текстуру, воно здатне доповнити майже будь-який образ.

Цікавою модною тенденцією 2021-го є поєднання шльопанців зі шкарпетками. Що важливо пам’ятати: 

  • шльопанці повинні мати товсті ремені
  • шкарпетки мають бути високими
  • цікавий принт шкарпеток стане родзинкою
  • нашивки на шкарпетках — тренд
  • подбайте про вдале поєднання кольорів
  • дотримайтеся стилю: спортивні гумові шльопанці та шкарпетки з лампасами — ідеальна комбінація

ШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023580, ЦВЕТ ЧЕРНЫЙШЛЕПАНЦЫ НА НИЗКОМ ХОДУ 023074, ЦВЕТ КОМБИНИРОВАННЫЙ

Мюлі: 7 ідей для образів у сезоні 2021

  1. Укорочені джинси прямого крою, базова футболка або сорочка, мюлі на низькому ходу.
  2. Закриті класичні мюлі та сукня міді.
  3. Сукня А-силуету в поєднанні з білими мюлями на низькому ходу. 
  4. Кюлоти, сорочка та відкриті мюлі на підборах.
  5. Чорні мюлі на підборах із класичними брюками або бермудами.
  6. Атласна сукня міді, жакет та яскраві мюлі на підборах.
  7. Шкіряні штани або джинси-банани, базовий верх і мюлі з об’ємним плетінням.
    9 квітня 2021 р.
    439
    наверх
    Отримати бонус