Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Мода на ланцюги 2021: як та з чим носити

РЕКОМЕНДУЄМО

Мода на ланцюги 2021: як та з чим носити

Ланцюжок — один із найбільш універсальних видів аксесуарів. Він перемагає за функціональністю персні, сережки, браслети, брошки й виходить на широке поле фешену. Річ у тім, що сьогодні дизайнери гармонійно доповнюють ланцюжками як одяг і взуття, так і сумки. А різноманіття плетінь, форм, розмірів дозволяє зробити образ хоч круто-войовничим, хоч вишукано-романтичним. 

У сезоні весна-літо 2021 ланцюжок займає лідерські позиції. Цей беззаперечний тренд уже підтвердили найвідоміші світові будинки моди. Який різновид аксесуару обрати в 2021-му році та з чим його поєднувати — читайте далі. 

Трендові варіанти сезону 2021

Масивні ланцюги. Вони популярні вже не один рік і логічно переходять в список трендів 2021-го. Представлені в колекція Moschino, Givenchy, Alexander McQueen. Це саме той тип аксесуару, що чудово прикрашає не лише жіночі шиї чи зап’ястя, а й одяг, взуття та сумки. Цікаво, що при вдалому використанні об’ємних ланцюгів вони абсолютно не обтяжують образ. Навпаки — допомагають досягти ефекту контрастності: підкреслюють витонченість шиї або мініатюрність ніжки. 

ШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 023421, КОЛIР ЧОРНИЙШЛЬОПАНЦІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 023099, КОЛIР ЧОРНИЙ

Мінімалістичні ланцюжки. Отримали своє місце в списку трендів 2021-го року поруч із контрастними масивними варіантами. Дизайнерам брендів Bottega Veneta та Dion Lee вдалося втілити лаконічні ланцюги в монохромні образи. Здається, мода на мінімалізм не пройде ніколи. Із року в рік, від сезону до сезону стильна лаконічність підкорює серця мільйонів поціновувачів фешену. Якими ж можуть бути мінімалістичні ланцюжки? 

  1. Колір аксесуару відповідає кольору основного виробу.
  2. Замість об’ємності — плоска форма.
  3. Розмір ланцюжка не перевищує середнього. 
  4. Простота плетіння.
  5. Без зайвого декору. 

ЛОФЕРИ 023185, КОЛIР БЕЖЕВИЙСУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА 022979, КОЛIР БЕЖЕВИЙ

Багатоярусні ланцюжки. Такі комбінації мають не одну перевагу. По-перше, якщо говорити про прикраси, можна одягнути відразу декілька улюблених аксесуарів. По-друге, це чудова нагода поекспериментувати. По-третє, оригінальна багатоярусність обов’язково приверне увагу оточення. Щодо типів комбінацій, то дуже стильний вигляд має поєднання ланцюжків різної довжини. Дизайнери активно впроваджують такий варіант як деталь в одязі та черевиках. Доречним також буде рішення обрати багатоярусний формат в якості прикраси на шию. Цікаво, що кількість ланцюгів необмежена. Хочете — одягайте три, а хочете — десять, як, наприклад, на показі Alexander McQueen.

Ланцюги оригінальної форми. Сучасна мода прекрасна тим, що не ставить фактично ніяких обмежень. Подобається вічна класика мінімалізму — будь ласка, дизайнери розробили трендові моделі. Якщо ж більше до душі нестандартні рішення, вибір однаково широкий. У сезоні весна-літо 2021 популярності набирають ланцюжки оригінальної форми, із креативним плетінням. Словом, цілковита реалізація творчого задуму дизайнерів. 

Такі аксесуари є трендовим як елементи взуття, одягу й сумок, а також у якості прикрас. Цього року в моді казкові деталі, анімалістичні фігурки, оригінальні вигини, різноманітні підвіски, камінці, чергування елементів декору. 

ЧЕРЕВИКИ ОСІННІ НА ПІДБОРАХ 022095, КОЛIР ЧОРНИЙСУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 022994, КОЛIР СІРИЙ

Класичне панцирне плетіння. Його можна впізнати з тисячі. Ним можна стилізувати як сукню, светр, футболку, так і ботильйони, мюлі, сумку. Воно є одним із найпопулярніших видів плетіння у сфері фешену. У сезоні весна-літо 2021 дизайнери повернулися до першооснов, беззаперечної класики — масивних ланцюгів такого типу. Кольори в моді теж універсальні — золотий та срібний. 

ТУФЛІ НА НИЗЬКОМУ ХОДУ 023312, КОЛIР БІЛИЙСУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023455, КОЛIР ЧОРНИЙ

Ланцюги в дизайні сумок

Можливості цього типу аксесуарів розширюються ще більше в декоруванні сумок. Ланцюжки можна використовувати і як самостійні ручки, і як їхній елемент, і як виразну частину декору, і як дрібний елемент. Новий сезон 2021 має декілька цікавих тенденцій у дизайні сумок із ланцюгами: 

  • поєднання металевого плетіння та шкіри
  • яскраві кольорові ланцюжки
  • комбінація в одній моделі ланцюжків різної товщини, довжини та призначення
  • маленький ланцюжок лише як елемент декору
  • використання довгого тонкого ланцюжка в якості ручки

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023340, КОЛIР ЧЕРВОНИЙСУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 022266, КОЛIР БОРДОВИЙ

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023465, КОЛIР ЧЕРВОНИЙСУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА 022090, КОЛIР ЧОРНИЙ

Одяг і ланцюжки-прикраси: як поєднувати 

Чітких правил не існує, тому ви завжди можете довіритися власному смаку та інтуїції. Однак ми підібрали декілька цікавих ідей для натхнення:

  • об’ємний ланцюг та темна водолазка. Це просто вершина елегантності, лаконічності та стилю
  • комбінація вечірньої сукні та різних ланцюжків — масивних і тонких, довгих і коротких, лаконічних і з непростим плетіння. Оригінальний вигляд має такий лук із сукнею з глибоким декольте
  • масивний ланцюг поверх однотонного светру. Ідеальним доповненням до образу стане шовкова спідниця або класичні кюлоти та ботильйони чи лофери
  • багатошарові ланцюги з базовою футболкою та маскулінним жакетом. На низ краще одягнути джинси або темні брюки 
  • одразу два ланцюжки — масивний і мініатюрний — у поєднанні з елегантною шовковою сорочкою. Це бездоганний образ родом із легендарних 90-их.
26 березня 2021 р.
347
наверх
Отримати бонус