Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Осінь 2020: яке взуття цьогоріч у тренді

РЕКОМЕНДУЄМО

Квадратний мис

І весна, і літо 2020 у світі моди минули під девізом геометричних форм. Дизайнери експериментували як із неординарними підборами, так і з цікавим мисом. Квадрат справедливо зайняв лідерську позицію, тому переступив сезонні грані й продовжить жити восени цього року. 

                         

Балетки

Взуття, яке з’явилося у фешн-індустрії вже давно й ніяк не йде в минуле. Річ у тім, що моделі щороку варіюються, а зручність і практичність балеток залишаються незмінними. Цього сезону особливу увагу потрібно звернути на витягнутий прямокутний і гострий види носків.  

                        

Взуття зі шнурівками

Жило, живе й буде жити! Круті шнурки та ремінці стануть хорошими акцентами на нових моделях осені-зими 2020-2021. Цьогоріч особливо ефектно тренд презентував бренд Moschino, замінивши звичні мотузки на вишукані шовкові стрічки. Така варіативність радує всіх модниць, бо одна фішка підходить і для брутальних чорних чобітків, і для ніжної класики. 

   

Кольорова шкіра

Це вже не новинка, але тренд однозначно крутий. Модний сезон осені-зими 2020-2021 дає широке поле для експериментів: у кольорі можна брати й класичну шкіру, і замш. Із відтінками теж майже ніяких обмежень — сміливо експериментуйте! Безпрограшними варіантами, звичайно, стануть осінні тони: бордовий, жовтий, пісочний, коричневий. 

Масивна підошва

Такий собі привіт із 70-их. Щоправда в сезоні осінь-зима 2020-2021 дизайнери обігрують тренд із усіх можливих боків: тут вам і грубі черевики на тракторній підошві, й елегантні ботильйони, і вишукане комбо платформи та підборів. Особливу увагу варто звернути на такі моделі з анімалістичним принтом. 

Лаковане взуття

Бренд зі світовим іменем Saint Laurent презентував лаковані чобітки-панчохи на паризькому тижні моди. Ну не просто ж так! Тренд настільки елегантний і жіночний, що просто не зміг оминути осінньо-зимового сезону 2020-2021 року. До речі, доки надворі тримається тепло, можна встигнути взути лаковані туфлі. Акуратні підбори, стримані пряжки та маленькі бантики стануть найкращими вишеньками на таких моделях. 

11 вересня 2020 р.
282
наверх
Отримати бонус