Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

З подіумів до повсякденного гардероба

ІСТОРІЯ

Справжній fashion розпочинається з сезонних тижнів моди, де на подіумах можна ознайомитися з майбутніми трендами. Одна з головних подій в Україні - це Lviv Fashion week. З 10 по 13 жовтня 16 дизайнерів представили свої колекції сезону весна-літо 2020. Хіба ми могли собі дозволити пройти повз стильний та гучний захід? 

 

Prego виступив взуттєвим партнером і взяв участь у показах брендів Onufriv.O, Juliya Kros та HAVRYLIV. Хочеш бути частинкою модного світу? Обирай взуття з LFW, яке ми вже представили на сайті та в усіх магазинах мережі.

 

Fashion show №1: Onufriv.O та Prego

Олена Онуфрів - це художниця, яка вирішила дати друге життя своїм картинам та перенести їх на тканину. Мода - це теж мистецтво! Тому всі принти бренду створені за мотивами робіт Олени. Колекція Onufriv.O SS2020 про сміливих та харизматичних жінок, які не бояться бути яскравими кожного дня. Яке взуття обрала дизайнерка для свого модного шоу? 

  • Черевики, декоровані сяючими буквами, створені для комфортних повсякденних образів. Стилісти рекомендують поєднувати цупкі черевики з легкими сукнями для контрасту або посилювати ефект за допомогою шкіряних речей.
  • Лаковані чорні та червоні туфлі у маскуліному стилі. Дизайнерка наочно продемонструвала, що подібні моделі чудово поєднуються як з романтичними речами, так і з унісекс-образами.
  • Лофери. Поєднання лоферів з шортами-бермудами та кольоровими шкарпетками нагадує стиль “преппі”, який є відображенням елегантності та комфорту. 
  • Червоні човники. Хіба можна уявити більш жіночний образ? Туфлі на підборах в поєднанні з максі-сукнею створюють незабутній післясмак.

 

 

Fashion show №2: Juliya Kros та Prego

Дизайнерка Юлія Крос надихалась образами головних героїнь стрічки “Танцівниця”. Лої Фуллер та Айседора Дункан - це дві радикальні протилежності. Саме це протистояння характерів було відтворено у деталях колекції SS2020. Юлія впевнена, що створення образів - це творчий процес, а речі грають по-новому саме у динаміці. Яке взуття від Prego підтримувало сучасний настрій колекції?

 

  • Кросівки. Життя у постійному русі неможливе без комфортного взуття! Кросівки ідеально поєднуються як із сукнями, так і з укороченими брюками. 
  • Кеди. Біла або чорна пара - це обов’язковий елемент базового взуттєвого гардероба. Сучасні дівчата не бояться експериментувати з силуетами, тому обирають кеди навіть під максі-сукні. 

 

Fashion show №3: HAVRYLIV та Prego

З чим у тебе асоціюється американська культура? Яскраві графіті, баскетбольні майданчики, вуличні танці...Саме street style надихнув дизайнерів бренду HAVRYLIV на створення колекції SS2020: гра фактур та кольорів, незвичні комбінації матеріалів, багатошаровість та об’єм. До подіумних образів додали взуття від Prego:

 

  • Жіночі та чоловічі кросівки. Утилітарний стиль і роба потребують яскравого та комфортного взуття.
  • Мінімалістичні чоботи та ботильйони. Плащі, вузькі спідниці та сукні-сорочки ідеально поєднуються з взуттям на підборах, а гострий носик допомагає видовжувати силует. 

 

 

31 жовтня 2019 р.
248
наверх
Отримати бонус