Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Літо 2020: 10 речей, без яких не обійдеться ваш гардероб

РЕКОМЕНДУЄМО

Коли літнє сонце не щадить, хочеться із самого ранку натягнути купальник і до вечора провалятися десь у затінку. «Якомога більше води та мінімум одягу», проголошує кредо погода. Пардон, але мода диктує свої правила!

Жінки, які хочуть завжди ловити фешн-хвилю й слідкують за останніми тенденціями, добре розуміють: кожен сезон вимагає оновленого базового гардеробу. Якщо ви просто обожнюєте легкі сукні або від фанатизму маєте три полиці, забиті топами, це ще не означає, що зможете обмежитися лише улюбленими видами одягу. Базу ніхто не скасовував! По суті вона включає речі, які легко поєднувати. І це дозволяє з мінімуму створювати різноманітні образи на щодень. Якою ж має бути основа літнього гардеробу 2020 року? Пропонуємо 10 речей, які точно стануть у пригоді.

Футболка, майка й топ

Свята трійця, яку навіть розділяти не можна. Для базового гардеробу цього літа найкраще придбати білу футболку прямого або оверсайз крою. Якщо ж любите цікаві акценти, спробуйте додати яскраві принти анімалістичного стилю, круті нашивки й незмінну смужку. Справжнім трендом літа 2020 є білизняні майки базових відтінків. Із мереживом чи без — вибір за вами. Вони дуже зручні й відмінно поєднуються як зі штанами, так і з шортами. До речі, часто такі майки носять без білизни. Щодо кроп-топів запам’ятайте залізне правило: комбінувати їх варто лише з низом на високій посадці. Це допоможе підкреслити й талію, і груди.

Сорочка

Сорочка річ універсальна. Хочете серйозності та офіціозності — комбінуйте її з класичною спідницею чи штанами. Зрештою, банальний «білий верх, чорний низ» можна зробити дуже навіть вишуканим. І вже готовий офісний лук! Сорочка + джинси — ще одна нетлінна класика. Шорти, комбінезони теж пробуйте. Цього сезону строгих вимог щодо принтів на сорочці немає. Однак із кольорів радимо обирати пастельні відтінки.

Сукня

Ну куди ж без неї? Це легко, зручно й вишукано. Подбайте, щоб цього літа у вашій шафі було одразу декілька її варіацій. Бавовняна чи лляна сукня в стилі сорочки ідеальний вибір на спекотну погоду. Поєднати можна як із босоніжками чи лаконічними кедами, так і з масивними кросівками (реклама взуття). Не забудьте про сукню з квітковим принтом і зверніть увагу на моделі на запах. Хоча як тут забути, коли всі магазини просто рясніють кольоровим шифоном? Довжину обирайте на власний смак: ніжна мідісукня в поєднанні з підборами чудово доповнить робочий гардероб, а коротенька з босоніжками, мокасинами, шльопками — розкішний варіант для вечірньої прогулянки чи незапланованого коктейлю посеред спекотного дня (реклама взуття).

Спідниця

У базовий гардероб літа 2020 включіть декілька варіантів. Для офісного стилю просто мастхев класична спідниця-олівець або трапеція довжини міді. Нині досить актуальна асиметрія та цікаві принти. Джинсова спідниця відмінний елемент для позаофісного життя. Джинсові речі практично не виходять з моди, тому ця річ стане паличкою-рятівницею на спекотну погоду та прослужить вам не один сезон. Комбінувати її можна з будь-яким елементом верхнього одягу. Щодо взуття вона теж не вибаглива.

Комбінезон

Цьогоріч літній сезон не зможе обійтися без стильного комбінезона. Це взагалі річ дуже й дуже варіативна й щодо фасону, і щодо стилю, кольору, довжини. На повсякдення рекомендуємо обирати комбінезони з яскравих і легких тканин або ж актуальний денім. Також можете розглянути більш вишукані варіанти для побачення чи навіть роботи. Довжина залежить від призначення. Пам’ятайте, що смак — це насамперед доречність.

Джинси

По суті гардероб жодного сезону не може обійтися без джинсів. Це універсальна річ і дуже практична. Її легко комбінувати з будь-якими речами. Улітку особливо актуальні джинси мом, бойфренди, сліми. Кольорові варіанти вже відійшли в забуття, тому краще обирати нетлінну синю класику. Ось для прикладу декілька крутих і дуже різних луків із джинсами (реклама взуття).

Штани

Знову-таки однією парою тут не обійтися. Короткі штани простого крою зі стрілкою — мастхев у гардеробі ділової леді. Серед кольорів беззаперечним лідерами є класичні темні та світлі відтінки. Хоча з яскравими тканинами теж можна погратися. Хорошими варіантами на цей сезон є різноманітні кюлоти, а також труби або палаццо. Підібрати верх до штанів не складно: футболки, топи, білизняні майки, сорочки, блузи — годиться все. Головне — орієнтуйтеся на ситуацію. До речі, у спеку надавайте перевагу легким натуральним тканинам: бавовні, льону, шовку.

Шорти

Штани й джинси є, а як же без шортів? Цього сезону зверніть особливу увагу на моделі з високою талією та вільним стегном. Вони підходять під будь-який тип фігури. Білі, бежеві, сині, сірі, чорні кольори будуть завжди актуальні. Із комбінуванням проблем теж не виникне: пробуйте приталені й оверсайз футболки, різноманітні сорочки, топи, майки. А наверх дуже стильно одягнути жакет.

Жакет

Добре, що згадали про нього. Ця річ — однозначно тренд не одного сезону. Тільки не вкорочений варіант! Обирайте жакети базових відтінків до середини стегна. Білий, молочний, чорний, сірий, синій кольори — класика. Жакет можна поєднувати з будь-яким стилем одягу, крім спортивного. Погляньте на деякі розкішні варіанти з підборами та взуттям на низькому ходу (реклама взуття)

Купальник

Навіть якщо плани на закордонні курорти поки стали на паузу, літній гардероб ніяк не обійдеться без купальника. Відразу зазначимо, що бажано мати два варіанти роздільний і закритий. Обирайте лише за типом своєї фігури. Тут навіть із кольорами та фасонами все індивідуально. Можете спробувати трендові анімалістичні стилі, моделі з вирізами, кільцями, переплетами, моделі на одне плече. Під купальники обирайте стильні шльопки чи сандалі та актуальні аксесуари, наприклад, такі (реклама взуття, окулярів)

15 липня 2020 р.
156
наверх
Отримати бонус