Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Сумки 2020

РЕКОМЕНДУЄМО

Сумки 2020. Як обрати і з чим носити  

Як ми зазвичай обираємо сумку? Так, щоб підходила до всього: і до зимової куртки, і до весняного пальто, і до легкої джинсівки. Тому місто переповнене чорними сумками і нудним одягом. А давайте зробимо ваш образ модним і незабутнім! Prego підготував для вас яскраві, але водночас практичні тренди сумок 2020 року. Можливо, ви закохаєтесь в одну з них з першого погляду, і це стане відмінним приводом переглянути свій гардероб. Поїхали!

 Великі руді сумки

Великі руді сумки виглядають яскраво і стильно. З ними образ відразу стає живим та модним. Це той аксесуар, під який хочеться підібрати одяг, а не навпаки. Можливо, з такою сумкою ви зміните чорний пуховик на бежевий або синій. Також такий колір буде гарно виглядати з дублянками теплих відтінків. Погодьтеся, прекрасна альтернатива звичним похмурим курток і рюкзаків!

Також не можемо не відзначити місткість цих сумок. Якщо ви звикли носити з собою півквартири, то перед вами спосіб робити це витончено.

Торби

Сумки-торби не втратять своєї актуальності в 2020 році. Навпаки — модниці оцінили їх компактність, місткість і оригінальність. Такі сумочки виглядають розслаблено і кежуально. Модельєри радують нас різноманітними кольоровими рішеннями, дизайнами та фурнітурою. Зверніть увагу, що синій, бежевий, коричневий досить практичні кольори, але при цьому виглядають дуже трендово і незвично. Тільки уявіть, як на вас будуть дивитися перехожі! Звичайно, така чарівна і яскрава модниця серед сірого натовпу.

Сумки на поясі

Сумки на поясі давно перестали асоціюватися виключно зі спортивним стилем. Зараз їх використовують як пояс, щоб підкреслити талію в зефірних і жіночних образах з сукнями та спідницями. Ловіть відразу ідею для стильного лука: плісирована спідниця, тонкий светр і сумка на поясі. Запевняємо, на такий образ обов'язково звернуть увагу і зроблять комплімент вашому смаку. Ремінець регулюється і дозволяє носити сумку на плечі. Наприклад, з верхнім одягом.

Коробочки і жорстка форма

Елегантні та грайливі сумки-коробочки виглядають витончено і незвично. Вони чудово підійдуть для виходів у світ і розбавлять будь повсякденний комплект, зроблять його цікавіше. З таким аксесуаром хочеться легкості та літати з однієї зустрічі на іншу. Заряду та енергії від цих сумочок більше, ніж від вітамінів!

Сумки-хобо та oversize

Ви, напевно, вже помітили, що чим сумка більше, тим краще! Зручні, місткі і актуальні в цьому сезоні сумки-хобо — ще одне підтвердження цього тренду. Мінімалістичний дизайн сумок oversize ідеально пасуватиме до гардероба мегаполіса і стане ультрастильним і універсальним аксесуаром одночасно. Тому приготуйтеся потрапити в об'єктив стріт-стайл фотографів!

Сумки з хутром

Ідеальний варіант для тих, хто любить дублянки. До речі, дублянки-авіатори — один із головних трендів зими. Prego не зміг обійти його стороною, тому створив такі м'які, милі та фактурні сумки з хутром, що нагадує каракуль. Вони варті того, щоб заради них оновити гардероб. Дозвольте собі таку примху — купити нову дублянку під сумочку.

Дуті сумки

З такою сумкою навіть образ з пуховиком буде виглядати продуманим і модним. Така сумка прекрасно підійде на зимову мряку. Що вже там говорити, справжній пуховик серед сумок. Легка, прається без проблем і не примхлива в носінні. Як не крути, але іноді так хочеться вранці загорнутися в пуховик-ковдру. Але з Prego це вийде ще й стильно.

Вибір сумки може перетворитися на захоплюючий пошук свого унікального стилю. Не обирайте те, що носять всі. Обирайте Prego.

30 грудня 2019 р.
262
наверх
Отримати бонус