Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Солодка парочка: як обрати взуття для відпочинку?

РЕКОМЕНДУЄМО

Відпочинок починається задовго до того, як ви сідаєте у потяг чи літак, а саме – тоді, коли ви вкотре намагаєтесь застібнути валізу… Найбільше місця займає взуття. Хочеться взяти з собою і щось на підборах, і щось на низькому ходу, щось спортивне і щось із блискітками, закрите на випадок дощу, та відкрите для узбережжя… У Prego впевнені, що Вам вистачить лише трьох пар взуття для того, щоб провести незабутній відпочинок.

Крок 1. Як почати подорож з тієї ноги?

Перша пара взуття – та, яка буде на вас під час поїздки. Також ж це взуття знадобиться для прогулянок містом, екскурсій та на випадок змін у погоді. Дівчині, взутій у цю пару, може спасти на думку будь-яка забаганка: вилізти на місцевий пагорб, взяти велосипед у прокаті, проїхатись верхи на коні, слоні, або стати найгучнішою вболівальницею на рок-концерті.

Це стиль Джулії Робертс із фільму «Їсти, молитися, кохати». І тому для першої пари обирайте кросівки, балетки, снікерси.

Хай це буде взуття яскравого кольору із шкіри або текстилю.

Крок 2. Обираємо головну пару для відпочинку

Вагому частину відпустки ця пара буде з вами – під час дороги з готелю та в готель, на пляж, та на обіді в місцевому кафе. Це має бути взуття, яке не набридне вам, тому найважливіша його характеристика – це привабливість. Таку пару радимо придбати відповідно до трендів сезону та улюблених кольорів. Зручне, надійне та стильне – таким має бути це взуття.

Актриса Дженіфер Лоуренс обирає таке взуття навіть для виходу на червону доріжку. 

Головні номінанти на звання 2-ї пари, що займе гідне місце у вашій валізі: босоніжки на низькому ходу або танкетці, шльопанці на платформі або низькому ходу.

Зважайте на те, що на засмаглому тілі взуття виглядає дещо інакше та підкреслює ніжки.

Доповнюйте взуття яскравим педикюром, браслетами для ніг або тимчасовим нанесенням візерунку із хни. 

 

Крок 3. Скажіть «Ні» стоптаним черевичкам!

Третя пара для романтичних зустрічей, приємних знайомств та незабутніх вечорів. Повільна прогулянка під ліхтарями на набережній, престижний ресторан, місцева прем’єра, вечір у клубі аргентинського танго – це взуття буде з вами у найбільш хвилюючі миті. 

Пам’ятаєте омріяні туфлі на одній із вітрин? Ви неодмінно маєте їх купити! Ця пара – жіноча примха, із якої почнеться гарний настрій у відпустці.

Це безумовно стиль жінки-легенди, журналістки Кері Бредшоу із серіалу «Секс у великому місті».

У цьому взутті вам можуть зробити пропозицію або запросити на побачення, ви можете зустріти у ньому свою долю та зробити найяскравіші фото, тому для 3-ї пари підійдуть: босоніжки на підборах або шпильці, туфлі на підборах, класичні лодочки на шпильці.

Доповнити яскравий вечірній образ можна вишуканим маленьким клатчем.

В нагоді для такого взуття стануть силіконові сліпи, аби нога не вислизала із взуття у найвідповідальніші моменти. А якщо вечір повільно перейде у ніч на узбережжі, краще не випробовувати власні сили та дозволити собі пройти босоніж.

Часто для нових незабутніх вражень нам не вистачає всього лише кілька кроків. Нехай цього літа у вас вистаче рішучості для того, аби їх зробити. Це буде не просто чергова відпустка, а подорож до знайомства із самою собою. 

А про взуття подбає Prego.

22 липня 2019 р.
103
наверх
Отримати бонус