Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Нова колекція Prego

РЕКОМЕНДУЄМО

Нова колекція Prego: тренди взуття осінньо-зимового сезону 19/20

 

Ох, цей неймовірний запах осені! Прийшов час насолодитися довгими романтичними прогулянками різнокольоровими парками, кавою і пледом в улюблених кафе та підготовкою до численних свят. А зовсім скоро на тебе чекає зимова казка та хрускіт першого снігу під ногами...

 

Кожний новий сезон - це привід зібрати гардероб своєї мрії. З наближенням холодів у всіх модниць з’являється можливість експериментувати з затишними та багатошаровими образами, в яких взуття та аксесуари відіграють не останню роль. Ми з превеликим задоволенням працювали над створенням осінньо-зимової колекції, яка налічує більше ніж 500 жіночих і чоловічих моделей. Попереджаємо: обрати буде складно! Проте після невеликого екскурсу трендами ти точно знайдеш свою знакову пару сезону.

 

5 найгучніших жіночих взуттєвих трендів:

 

  1. Квадратний каблук. 

 

Взуття та стійких підборах - ідеальний варіант для повсякденних образів. Мода розвивається, і сучасні тенденції відповідають головним жіночім запитам: комфорт та повага до свого тіла. Черевики на широких зручних каблуках дозволять не тільки витримати цілий день на ногах, а й створити архітектурний характерний силует. Масивне взуття завжди ефектно підкреслює тендітність щиколотки та візуально робить її стрункішою. 

 

      2. Широкі чоботи.

 

Чоботи-гармошки та чоботи-труби знову у ТОПі трендів! І ми впевнені, що це через їх універсальність: по-перше, вони пасують жінкам з будь-яким об’ємом литок, по-друге, вони поєднуються з великою кількістю образів. Широкі чоботи рекомендуємо міксувати з довгими пальто та летючими сукнями, з шортами-бермудами та плісированими спідницями. Довжина може варіюватися: нехай чоботи закривають литки або навіть коліна. 

     3. Рокерські черевики.

 

Продовжуємо тримати курс на комфорт: черевики на цупкій підошві витримають будь-які погодні умови. На подіумі моделі крокували як в мінімалістичних моделях, так і в щиро декорованих заклепками, шипами та накладними кишенями. Стилісти Prego рекомендують поєднувати подібні черевики з більш жіночними елементами та врівноважувати їх суворий характер. Зверніть увагу на білі варіанти, які виглядають більш повітряно через колір. 

     4. Трекінгові черевики.

 

Хайкери - це взуття для піших прогулянок та підкорення складних гірських маршрутів. Проте сьогодні з похідного гардеробу вони перетворились на повноцінну міську одиницю. Трекінгові черевики є елементом тренду на “туристичний шик”, який вже встигли приміряти модні інфлюенсери та селебріті. Хайкери органічно поєднуються з casual-образами та цікаво контрастують з жіночними пальто та сукнями. 

      5. Хутряний декор.

 

Північний настрій панував на багатьох показах, а найяскравішим критики визнали шоу Chanel. Скандинавські візерунки, хутряні аксесуари та об’ємні тканини створюють комфортні та по-справжньому зимові образи. Зіркові стилісти впевнені, що тепле взуття може виглядати максимально цікаво та стильно. І ми з цим згодні! Тому представили у своєму асортименті уггі та черевики з хутряним декором.

 

5 найгучніших чоловічих взуттєвих трендів:

  1. Робочі черевики.

 

Тренд на “робу” продовжує приживатися у міських гардеробах. Популярний утилітарний стиль сьогодні - це мікс сафарі, мілітарі, спорту та робочої уніформи. Основна ідея - це створення комфортних та зносостійких образів. Джинси, комбінезони та брюки з накладними кишенями відмінно поєднуються з цупкими черевиками. Зверніть увагу на зістарені та вінтажні моделі.

         2. Челсі.

 

За що чоловіки полюбляють челсі? За відсутність шнурків та економію часу: основна характерна риса цієї моделі - еластичні текстильні вставки з боків. Челсі можна сміливо поєднувати з класичним одягом, а зі стилем casual треба бути обережними: витончений силует взуття потребує завужених джинсів та брюк. Лондонські черевики з пальто - ідеальний дует, який асоціюється з молодим Міком Джагером. 

 

       3. Повсякденні кросівки.

 

Чи треба щось розповідати про те, що кросівки вже давно перейшли зі спортивного гардероба в буденне життя? У такому випадку трансформація неминуча: нові сучасні моделі відповідають стилям casual та smart-casual. Тому смілово обирай кросівки для роботи - їх легко поєднувати з більшістю повсякденних речей. 

      4. Широка підошва.

 

Взуття на підошві, яка розширюється до низу, виглядає дуже сучасно та трошки футуристично. Окрім цікавого дизайну, подібні моделі ще забезпечують комфорт та міцне зчеплення з поверхнею. Ідеальне рішення для дощової та морозної погоди! 

     5. Трекінгові черевики.

 

Унісекс-тренд потрапив і до чоловічого гардероба. Ідея комфортного життя подобається чоловікам будь-якого віку, тому хайкери користуються популярністю незалежно від модних рекомендацій. Трекінгові черевики гармонійно поєднуються з дутими куртками, пуховиками та парками.

 

Які кольори та фактури обрати у цьому сезоні?

 

 

  • Кольори. Осіння та зимова гамма не обмежуються тільки звичним чорним! Карамельні, оливкові, молочні, ніжно-блакитні та пильно-рожеві пари створять ніжний та жіночний настрій. А яскраво-жовте та червоне взуття цікаво виглядатиме з образами у стилі спорт-шик. 
  • Фактури. Останні модні покази продемонстрували нам неабияку різноманітність матеріалів, проте серед них можна виокремити декілька найпопулярніших: рептилія, кольорова замша та металік. 

 

 

Нова колекція Prego - це поєднання звичної класики та сучасних трендів. У кожному магазині нашої мережі на тебе чекають професійні консультанти, які допоможуть під кожну пару взуття підібрати стильні та якісні аксесуари. 

 

 

30 жовтня 2019 р.
223
наверх
Отримати бонус