Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Як залишатися на висоті без каблуків?

РЕКОМЕНДУЄМО

Взуття на підборах додає жінці граціозності у ходьбі та впевненості в собі. Але, далеко не у всіх випадках воно може як слід віддячити своїй власниці. Занадто тривале навантаження, високий зріст, і врешті-решт невдале рішення на користь підборів у незручних для цього випадках – і це ще далеко не всі причини, які змушують час від часу відмовлятись від взуття на підборах. Образ без підборів теж може бути елегантним.

Елегантність починається з ніг: романтичний настрій

Побачення – це завжди нові враження, пригоди і романтика… Але існує міф, що побачення без підборів приречене на невдачу. Ми в Prego поспішаємо не погодитись із цим: романтичний образ легко доповнити класичними моделями взуття на низькому ходу. Згадаємо легку та таємничу Одрі Хепберн у фільмі «Римські канікули»: біла блуза, легка спідниця та туфлі з ремінцями на низькому ходу із відкритим носом.

Балетки або босоніжки вдало доповнять ваш лук на побаченні, де б воно не відбулось: на даху будинку, в літньому кафе, біля фонтанів у парку, або у подорожі на мотоциклі. Легкість у ходьбі, тривалі піші прогулянки, і здорові ноги – це те, про що із підборами й не варто було мріяти…

Кар’єра та кар’єри: для роботи та відпочинку

Де б ви не працювали, вам тривалий час потрібно бути в дорозі, а протягом дня ви весь час на ногах. Але взуття для роботи має бути не тільки зручним, воно із кожним кроком має наближувати вас до нових кар’єрних перспектив. Незалежно від дресс-коду та улюбленого стилю одягу, із цим завданням можуть справитись туфлі на низькому ходу або лофери – універсальне взуття, що робить ваші кроки сміливішими. Для ділового образу із сукнею або брючним костюмом підійдуть також балетки – одна із улюблених моделей взуття дружини американського президента – Мелані Трамп.

Коли вершини на роботі підкорені, а на горизонті вихідні – час обрати пару взуття для відпочинку. Для теревенів у прогулянках містом із подругами або для захоплюючих подорожей. Для того, аби не впасти з кар’єрів та крутих поворотів пригод під час вихідного дня, обирайте босоніжки на низькому ходу або літні туфлі із перфорацією та відкритим носом.

Жіночі хитрощі

Якщо інші елементи одягу оздоблені принтами чи малюнками, яскравими елементами та фурнітурою, балетки та босоніжки мають бути мінімалістичними, хоча можуть бути виконані у доволі яскравих кольорах.

Балетки та туфлі на низькому ходу мають великий варіатив, тож обирайте актуальну форму носу, моделі з ремінцем чи без. Пам’ятайте, що закруглені моделі роблять розмір ноги візуально меншим. А балетки із гострим носом здатні подовжити ваші ноги.

Доповнити елегантний образ на низькому ходу завжди можна за допомогою маленької або вмісткої сумки в тон обраного взуття, або іншого трендового кольору.

Пам’ятайте, для того, щоб бути на висоті, вам не обов’язково взувати підбори. Головне, не забути невід’ємний акцент будь-якого елегантного образу – загадкову посмішку та чудовий настрій!

1 липня 2019 р.
101
наверх
Отримати бонус