Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Ти знаєш все в твоїх руках...

РЕКОМЕНДУЄМО

Модні сумки 2018

Ти знаєш все в твоїх руках. Все в твоїх руках і навіть сумка з минулого. Не треба так. Краще бути в курсі всіх новинок сезону. Якими б модними не були ваші нові кросівки або шкіряна куртка, неправильна сумка може зіпсувати все. А не хотілося б. Тому давайте розглянемо актуальні моделі сумок 2018, щоб завершити Ваш образ як слід.

Саме так. Завершити. А не зробити акцент. У цьому сезоні варто зазначити, що сумка — це не яскравий механізм, який живе окремим життям. Це — деталь Вашого образу. Вона повинна говорити на одній мові з Вашим стилем і підтримувати його, а не сперечатися.

Отже, які сумки в моді в 2018 році?

Прямокутні

Жорсткі форми відповідають на запит чіткого силуету і таймінгу. Вони моделюють фігуру і ставлення до часу. Практичність і визначеність. Але слово "звичайність" тут не підходить. Справа в тому, що дизайнери в цьому сезоні щедрі на декор, комбінацію кольорів і фурнітуру.

Трапецевидні

Невелике відхилення від консервативної геометрії, але все ж відданість прямим лініям. Сумки трапецевидної форми додають частину деконструктивізму будь-якому образу. Але при цьому не загрожують зіпсувати діловий стиль або smart casual. Модна альтернатива звичним прямокутникам.

Закруглені

Закруглені сумки потрібні нам для того, щоб "закруглитися" вже нарешті зі своєю роботою і постійним поспіхом. Повільно покласти в неї все найкрасивіше і улюблене: маленький флакончик французьких парфумів, яскраву помаду, роман у м'якій палітурці. І насолоджуватися жіночністю, елегантністю і витонченістю. Одним словом — собою.

Рюкзаки

Тема спорту, подорожей і активного способу життя зараз на піку популярності. Саме тому рюкзаки з'явилися в самих різних стилях. Їх носять з вечірньою сукнею, або діловим костюмом. Така функціональність і різноманітність форм дозволяють сміливо сказати: "Рюкзаки 2018 все ще актуальні". Подивіться на ці моделі. Хіба, Ви не побачили серед них той, який ідеально підходить до того, в чому Ви були сьогодні, або збираєтеся піти завтра? Якщо немає, то подивіться ще, будь ласка, тут.

Торби

Сумки-торби — це продовження спортивної теми, однак більш вишуканої. Такі моделі більше пасуватимуть до романтичному стилю через м'якість ліній і відсутність статичної форми. Але і як сумка під спортивну куртку, торба буде хорошим варіантом. Також потрібно відзначити неймовірну місткість цих сумок. Довгі гаманці, великі щоденники, шампанське, фата на всякий випадок — поміститься все!

І, пам'ятайте, що все у Ваших руках, і посмішку можна взяти з собою, незважаючи на розмір сумки.

25 травня 2018 р.
19
наверх
Отримати бонус