Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Яскраві деталі

РЕКОМЕНДУЄМО

У цій статті ми зібрали для вас всі найяскравіші і незвичайні моделі осінньої колекції. Тут ви знайдете оригінальний дизайн і рекомендації, як впровадити його у повсякденний гардероб. Ми підготували практичні поради про те, як не звертати увагу на сірість осені, а зосередитися на її барвах. І жодної пари чорного кольору!

Ніжне і гарне поєднання бежевого і коричневого схоже на гарячий ранковий латте з карамельним сиропом. Нічого кращого під світле пальто і не вигадаєш. Якщо все-таки верхній одяг темних відтінків, завжди можна підібрати світлі шарф, сумку або навіть капелюх.

Продовжуючи тему нюдових відтінків, звернемо вашу увагу на цей насичений рудий. У замші він виглядає дуже м'яко. А разом з білим і бежевим виходить дуже ніжна кольорова гама. Стильне поєднання для теплих і романтичних образів. Ефектно виглядатиме з синіми і блакитними джинсами, а також куртками і пальтами світлих відтінків.

Завершують наш "бежевий хіт-парад" ці черевики модного нині верблюжого кольору. Класичний тренч, пальто, шкіряна куртка будуть відмінно поєднуватися з цією моделлю. Довжина — універсальна, а чорна підошва і затемнений носок дозволяють носити цю модель не тільки зі світлим одягом.

Чоботи яскравого бордового кольору — cherry on top вашого модного осіннього образу. Велика шнурівка і заклепки на підошві, насичений відтінок і практична шкіра — в цьому сміливому дизайні відчувається енергетика великого міста і тисячі успішних справ. Може тому вони нагадують аксесуар Кота в Чоботях?

Темний і глибокий зелений ідеально підійде під всі відтінки червоного. Адже кольори протилежні один одному. А це що означає? Що виглядають контрастно і, відповідно, яскраво! До речі, з теплими золотистими відтінками цей колір теж виглядає дуже стильно, а головне — ексклюзивно. Погодьтеся, не кожен день можна зустріти таке вдале поєднання.

Ця модель кросівок — справжня кольорова феєрія! У вашому гардеробі точно є хоча б одна річ такого ж відтінку, як і геометричний візерунок на них. Тільки уявіть повсякденний образ: сірі джинси і червоний светр. Погодьтеся, абсолютно звичайно. А тепер додайте до нього ці кросівки! Вийде модний і яскравий лук, який неможливо не помітити.

Сумніватися в зручності цієї моделі просто безглуздо. Адже навіть процес зняття і надягання ми зробили максимально комфортним за рахунок бічних гумових вставок. Елегантності такій "м'якій" моделі надає дизайн оксфордів і насичений колір червоного вина. Відмінний компаньйон до світлих бежевих відтінків та яскравий акцент — для чорних і сірих.

Неймовірно гарний колір металіка — класичний срібний з сіро-фіолетовим відтінком. А глянцеві намистини — нібито прості елементи цього складного кольору. Справжнісінький осінній блиск: не надто яскравий, але від цього не менш глибокий. Ніби дзеркало мокрого асфальту.

І на цій романтичній ноті Prego запрошує вас познайомитися з усіма новинками колекції і зробити осінь яскравою і незабутньою!

10 вересня 2018 р.
31
наверх
Отримати бонус