Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

І знову весна! Великий гід по головних трендах сезону

РЕКОМЕНДУЄМО

Весна — це оновлення, легкість і яскраві барви. Погляд і гардероб вже втомилися від темних кольорів і одноманітних фасонів. Час змінювати підхід "головне, щоб зручно" на "хочу, аби красиво". Prego підготував навігатор по головних трендах нового модного сезону і поспішає поділитися ним з вами.

КОЛЬОРИ

Пастель

Нова колекція Prego — гімн весні! Ніжні, м'які, немов оксамитові, кольори — це наше зізнання в любові самій жіночній і квітучій порі року. Бежевий, пудровий, попелясто-рожевий, кремовий — дух захоплює лише від самих назв. А в поєднанні з весняними дизайнами Prego — просто завмирає серце!

Червоний

Червоні ботильйони — справжній хіт цього сезону. Вони стильно поєднуються з бежевими тренчами і пальтами, чорними косухами і джинсівками всіх відтінків деніму. Взуття, як головний акцент образу — свіжий і яскравий тренд весни.

Електрик

Продовжуємо тему акценту на взутті. Яскравий і привабливий синій особливо ефектний в замші. Оригінально виглядає в поєднанні з джинсовими речами. Додаткового контрасту набуває поряд з помаранчевим і теплими бежевими відтінками.

ПРИНТ

Леопард

Здається, леопард — це нова класика. Адже модельєри всього світу знову звернули на нього увагу. Дизайнери Prego поекспериментували з кольорами animal-малюнка в нових моделях кросівок. Вийшло сміливо і яскраво.

А якщо ви вже купили сукню з леопардовим принтом? Пропонуємо доповнити образ взуттям в класичному бежевому або чорному — кольорах, які добре поєднуються з таким яскравим візерунком.

Клітка

Ще один принт, який ніколи не вийде з моди. Звичайно, безпрограшний варіант — підібрати взуття до одного з відтінків загального малюнка. Але яскраві відтінки ніхто не скасовував. Розглянемо приклад поєднання кольорових акцентів з класичною сірою кліткою. Бордовий, металік, кремовий.

ДИЗАЙН

Перфорація

Всіма модними силами кличемо весну в наш взуттєвий гардероб. І легкий тренд геометричній перфорації — саме те, що потрібно для ніжних і романтичних образів. Ботильйони Prego — стильний елемент вашого лука.

ФОРМИ

Гострий носок

Впевнено дивимося в сторону весни! Це видно по тренду на гострий носок. Така форма моделює неймовірно красиву та охайну форму стопи, не дивлячись на розмір. Ці моделі добре поєднуються з вузькими брюками та джинсами-skinny.

Незвичайні підбори

Всі ми знаємо: підбори змінюють ходу, поставу і навіть настрій. Але як відмовитися від балеток на їх користь? Дизайнери Prego спробували переконати вас зручними моделями з незвичайною формою підборів.

СТИЛЬ

Sport style

Улюблений і комфортний sport-style в цьому сезоні відмовляється ховатися за блискітками і стрічками! Тепер він — самостійний стиль великого міста.

У моді відвертий спорт з мінімумом деталей. А ось трендові нюдові кольори добре поєднуються з лаконічним дизайном.

Також цього сезону не обійтися без класичних білих кросівок. Слова тут зайві — адже це взуття підходить практично під все. Під джинси і сорочку або жакет, сукню і спортивні костюми, які так актуальні вже котрі весну і літо. У Prego ви знайдете не один варіант!

Military

Весну потрібно зустрічати по-бойовому! Березень дуже часто схожий на якийсь грудень. Брутальні черевики доповнять легкі куртки й пальта. Зима точно злякається таких крутих образів і відступить!

Зустрічайте весну яскраво разом з Prego!

13 березня 2019 р.
96
наверх
Отримати бонус