Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Безпрограшні комбінації 2020

РЕКОМЕНДУЄМО

Безпрограшні комбінації. Чоловічі аксесуари та взуття 2020

Зимова партія не проста. З одного боку моторошна погода, з іншого — бажання виглядати бездоганно. Але, оскільки справжні чоловіки звикли вигравати, Prego підготував безпрограшні комбінації взуття та аксесуарів, з якими ви завжди будете на висоті. У статті ви знайдете комплекти не тільки для вулиці, але і готові ідеї для заходів black tie. Почнемо гру! І ось вам п'ять вдалих карт з колоди трендів наступного року.

Класика флеш рояль

Почнемо з головного і вічного. Того, що назавжди і незалежно від трендів у виграші. А саме — з класики. Пальто, тренч, двобортний піджак або костюм-трійка з жилетом завжди будуть в моді. Ніщо так не підкреслить вашу фігуру і статус, як це зробить ідеально підібраний костюм. Prego здає явки та паролі бездоганних аксесуарів ділового образу.

Яскравий стріт флеш

Костюм давно перестав асоціюватися виключно з чорним. Темно-синій, бежевий, бордовий — всі ці кольори не зменшать вашу строгості і статусності. Лише додадуть яскравості і підкреслять хороший смак та почуття стилю.

Спортивний стріт

Якщо ви не прив'язані до ділового стилю, то для вас Prego підготував колекцію зручних теплих кросівок і містких рюкзаків. Ідеально поєднуються з джинсами, куртками і спортивними костюмами. У такому образі рятувати світ можна не тільки зі спритністю, але і з комфортом.

Оранж фул-хауз

Модні в цьому сезоні походні черевики в трендовому відтінку camel не тільки дуже стильні, але і неймовірно зручні. У них підкорювати міські джунглі набагато легше. Вони чудово виглядають з джинсами, які можна доповнити ременем в колір черевик.

Улюблена пара

Ми не могли залишити без уваги зручні та практичні кеди. Дуже часто за цими якостями ми забуваємо про стиль, колір та деталі. У своїх моделях Prego зробив акцент на трендових відтінках, оригінальний дизайн і незвичайних деталях, таких як багатошарова підошва та яскраві вставки. При цьому ми зберегли той комфорт, за який ви так полюбляєте кеди.

Обирайте свою комбінацію та пам'ятайте, що з Prego ви завжди у виграші!

6 січня 2020 р.
184
наверх
Отримати бонус