Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Образи до Дня Святого Валентина від Prego

РЕКОМЕНДУЄМО

Образи до Дня Святого Валентина від Prego

Наближається найромантичніший день року — День Святого Валентина. Всім знайомий цей трепет перед довгоочікуваним побаченням. У заворушеннях, зборах і гіпнозування шафи ми можемо провести вічність. Ще б! Стільки нюансів. Виглядати потрібно одночасно приголомшливо і так, щоб супутник не подумав, що ви почали збиратися ще тиждень тому. Рука об руку в цей вечір повинні йти продумана бездоганність і грайлива легкість. Prego розуміє вас краще близької подруги та підготував кілька безпрограшних варіантів для романтичного вечора.

Любов любов'ю, п'ятниця п'ятницею, а все-таки 14 лютого — робочий день. Якщо ви в пошуку одночасно ділового та фатального образу, то відмінним варіантом стане класична спідниця-олівець і сорочка романтичного відтінку: червоного або світло-рожевого. І обов'язково доповніть лук шпилькою.

До слова, у випадку зі строгим дрес-кодом на роботі, шпилька може стати чарівною паличкою і перетворити діловий образ у вечірній. А якщо зміните сорочку на яскравий топ, то море компліментів вам забезпечені.

У цей день дуже хочеться бути ніжною та жіночною. Шифонова сукня і легкі локони ідеально підійдуть для романтичного вечора. Доповнити таке вбрання можна як витонченими черевичками на підборах, так і балетками.

Складно обмежитися однією сукнею напередодні цього свята. Розглянемо ще варіант класичного футляру, в якому ви — головна прикраса. Весь акцент на красивий силует і фігуру. Підбори не тільки додають росту, але і візуально "витягують".

Про практичність ми теж не забули. Маленьку чорну сукню з довгим рукавом можна доповнити ботфортами. Бездоганний і ефектний образ, який точно справить враження, де б ви не провели цей вечір.

Якщо в кежуалі ви відчуваєте себе максимально комфортно, а сукні — це прямо зовсім не ваше, то ось вам ідея для яскравого і зручного образу. Джинси, піджак, шовковий топ і лакові лофери. Вони будь-якому образу додадуть святкового блиску.

У цій статті ми врахували всі варіанти побачень. Можливо, ваша пара проведе цей вечір в боулінгу, картингу або квест-кімнаті. Класні, зручні кросівки в поєднанні з улюбленими джинсами, светрами або спортивними костюмами — модний і безпрограшний варіант.

Сподіваємося, ви знайшли образ, в якому захочете провести цей день. Бажаємо вам завжди бути закоханою в життя, тому що палаючі очі — це найкращий макіяж, а посмішка — найкраща прикраса.

З любов'ю, Prego

13 лютого 2020 р.
164
наверх
Отримати бонус