Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Туфлі на випускний. Поради Prego

ПОРАДИ

Випускний 2018 — це такий самий випускний, як і в 2017, і 2000. Це — перший бал дівчини 21 століття. Чарівний вечір, який буває раз в житті. І єдина порада, яку ми б дали, це — не намагатися бути занадто креативною.

"Бажання бути« не як усі »призводить на такого роду заходах до цілковитого фіаско і серйозної моральної травми на все життя. «Я вирішила прийти в чорному жакеті, джинсах і капелюсі ...» Навіщо? Для того щоб відчути себе єдиною некрасунею серед красунь? І потім все життя згадувати зі сльозами цей модний провал? "— цитата Евеліни Хромченко про випускні наряди.

Але навіть у виборі класичного випускного вбрання можна заплутатися. Prego підготував для Вас розбір трьох суконь — міні, міді, максі — і детально прокоментував їх.

Коротка сукня

Довжина

"Коротке" в контексті випускного — це не міні, якою може бути джинсова спідниця. Це — приблизно долонька від коліна. Все-таки, не хочеться ховатися від суворих поглядів директора.

Колір

Щоб створити ніжний, дівочий образ з короткою сукнею, варто обирати світлі або глибокі відтінки: бежевий, рожевий, темно-синій і навіть чорний. На такий палітрі добре буде виглядати квіткова вишивка або нитки з паєтками. Коротка сукня яскравого кольору — малинового, червоного, електрик — буде виглядати вульгарно і недоречно на випускному вечорі.

Взуття

Коротка взуття створено для того, щоб підкреслити красу ніг. Туфлі повинні робити те ж саме. Безпрограшний варіант — це «човники», підібрані до вашого відтінку шкіри. Вони візуально подовжують лінію ніг і створюють цілісний образ.

Якщо хочеться акцентів, обирайте яскраві «човники» і клатч. Наприклад, з ніжно-рожевим добре поєднується смарагдовий, а з бежевим — бордо.

Босоніжки на підборах теж будуть відмінним варіантом. Вони зроблять образ не таким формальним, але не менш урочистим.

Важливо пам'ятати, що ремінець, якщо він є, повинен бути тоненьким і вільним, щоб зробити силует ніг легким.

Сукня міді

Довжина

Здавалося б, про що тут говорити. Міді — і так все ясно. А ось і ні. Справа в тому, що будь-яка спідниця від коліна відноситься до міді. Довжину міді варто вибирати за таким принципом: чим вищий зріст, тим коротше довжина.

Колір

Довжина сукні дозволяє обирати яскраві кольори і не ризикує при цьому зробити образ вульгарним. Червоний, смарагдовий, блакитний фіолетовий, жовтий — одним словом — "будь-який" колір можна використовувати в поєднанні з такою довжиною. Але і при цікавому крої або декорі, пастельні відтінки теж будуть виглядати не нудно.

Взуття

Взуття для сукні міді може бути різною. Це залежить від фасону.

Прямі сукні-міді добре поєднуються і зі "шпилькою" і зі стійким каблуком. Причому, не обов'язково обирати занадто високі моделі.

Пишні сукні міді силуету «нью-лук» відмінно виглядають як зі "шпилькою", так і з "човниками". Але тут варто звернути увагу на балетки. Якщо Ваш зріст дозволяє, то вони стануть відмінною альтернативою підборам. Образ балерини відмінно підійде для випускного. І, звичайно, в балетах можна легко витримати довгий вечір.

Сукня максі

Довжина

Так, так. Тут теж є нюанси. Сукн з довгим шлейфом краще залишити голлівудським зіркам. За якими ходять асистенти і стежать за тим, щоб ніхто не наступив на їх вбрання. Ідеальна довжина залишає каблук черевиків видимим хоча б на 2-4 см. Щоб поділ не заважав при ходьбі.

Колір

Намагайтеся уникати надто темних кольорів. Інакше ризикуєте виглядати набагато старше. Важливо пам'ятати, що випускний — це останнє шкільне свято. Тому придивіться до світлих і ніжним відтінків. Колір старого мережива, лимонного тістечка, суцвіття півоній, морських перлів, холодного бузку. Хто сказав, що пастель — це нудно?

Взуття

Туфлі до вечірньої сукні повинні бути елегантними. Навіть, якщо це стійкий каблук, він не повинен бути грубим. Стилісти радять обов'язково брати взуття на примірку сукні, щоб підібрати ідеальну довжину. Вона трохи відкриває взуття, тому, якщо сукня світла, то туфлі не повинні бути чорними. Тільки якщо вони не перегукуються з декором.

Відкриті босоніжки теж будуть добре поєднуватися с довгою сукнею. Елегантні босоніжки з мінімум декору прикрасять Ваш урочистий образ.

Клатч

Яку довжину Ви б не обрали, образ все одно повинен бути елегантним і урочистим. Ніяких великих сумок, щоб вмістити палетку тіней, флакон парфумів і балетки на випадок, якщо ноги втомляться. У Вашому клатчі має бути місце для телефону, блиску і компактної пудри. Що стосується кольору, то він повинен пасувати до взуття, прикрас і сукні. Не варто робити клатч головним акцентом Вашого образу.

Давайте готуватися до важливих подій разом!

7 травня 2018 р.
31
наверх
Отримати бонус