Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Улюблені кросівки

ПОРАДИ

Ще кілька місяців — і вийти на вулицю стане справжнім подвигом, а вийти красивою — ще складніше! Про спорт-шик, його практичність, універсальність, комфорт та впровадження в гардероб Prego розповідав в цій статті. А сьогодні ми поговоримо про осінні особливості цього стилю.

Практичність

Практичність — це перше, що характеризує цей стиль. Особливо важливо звернути на це увагу восени, коли від зручності і комфорту взуття залежить ваше самопочуття. Кросівки повинні бути з щільної шкіри, з теплою устілкою. Обираючи розмір, пам'ятайте, що не можна брати взуття, яке тисне, з трьох причин:

    1. У тісному взутті ноги будуть почуватися незручно і швидко замерзнуть. У просторому взутті більше повітря з низькою теплопровідністю, яке є добрим теплоізолятором.

    2. Ну і головна, звичайно, фізіологічна причина — кровотік краще у взутті зручного розміру.

    3. В осінньому та зимовому взутті повинна бути можливість одягнути теплі шкарпетки, гетри або гольфи.

Особливу увагу приділіть підошві. Вона повинна бути товстою і якісною. Тоді осіннє взуття буде непромокаючим. У Prego ми даємо гарантію якості..

З практичною частиною розібралися. Поговоримо про тренди.

Кольори

Звичайно, найуніверсальніший варіант — це чорний. Ми присвятили йому цілу статтю, адже Prego підготував величезну кількість моделей саме такого кольору. Але також поспішає розповісти і про яскраві новинки.

Матеріал

Безумовно, найлегше доглядати за шкірою. Але ж калюжі, слава клімату, в нас не цілий рік. Детальніше про те, за що ми любимо замшу і як за нею доглядати — читайте в цьому матеріалі. Тому, не обмежуйте себе і обирайте нові матеріали. Ми навіть придумали моделі, де поєднуються одразу і шкіра, і замша, і лак.

Фурнітура

Якщо все-таки ви зупинили свій вибір на найпрактичнішій комбінації кольору і матеріалу — чорній шкірі, рекомендуємо бути сміливим у виборі фурнітури. Шнурівка, липучки, намистини, хутро і навіть все разом. Ви легко можете підкреслити такими деталями ваші улюблені аксесуари: сережки, кольє, брошки.

Дизайн

Здається, саме в цьому сезоні ця характеристика стала заслуговувати належної уваги. Футуристичні сміливі форми, які раніше навіть ніхто собі уявити не міг. Тепер достатньо однієї пари кросівок, щоб зробити оригінальний образ. Але, в той же час, універсальність кольорів — це те, що дозволяє їх легко поєднувати з будь-якими речами, до яких ви звикли.

З чим носити

З одним із численних рюкзаків. Підбирайте його по переважаючому кольору кросівок, матеріалу або якійсь яскравій деталі. Наприклад, кольоровій підошві, вставці або фурнітурі.

20 серпня 2018 р.
43
наверх
Отримати бонус