Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Модні тенденції осені 2018

ПОРАДИ

Час оновлювати осінній гардероб. І не тільки одягом, а й взуттям. У цій статті Prego зібрав для вас найактуальніші тенденції сезону і розповів, з чим і як їх поєднувати.

Багатошаровість

Насправді, тренди рідко коли можуть порадувати модниць практичністю. Але тенденція на багатошаровість одягає нас "як капусточок". У такому образі точно буде тепло, а якщо стане жарко — завжди можна зняти одну з деталей лука. У взутті ця тенденція проявляється в багатошаровій підошві або в поєднанні з гетрами чи високими шкарпетками. Дизайнери Prego вже все продумали.

Спорт-шик

Нікуди не йде мода й на зручні кросівки. Тільки тепер вони тепліше, їх підошва — товща, а відтінки — актуальних осінніх кольорів. Практичність цього стилю особливо буде відчутна восени, коли так важливий комфорт нашого гардероба.

Футуризм

Мода тепер намагається випередити майбутнє. І вже впроваджує космічні форми в повсякденний гардероб. Такий незвичайний і яскравий дизайн буде привертати увагу навіть у поєднанні з найпростішими базовими речами. Тепер для створення футуристичного стилю достатньо однієї пари взуття.

Мінімалізм

Але поряд зі сміливими експериментами з формою в моді залишається й універсальний мінімалізм. Прості лінії і кольори легко підлаштовуються під всі речі вашего гардероба і допоможуть зосередити всю увагу на матеріалі або відтінку.

90-ті

До стилістики 90-х можна віднести всі наші улюблені тренди того часу: лак, ботфорти, вузькі носки і шпильку.

15 серпня 2018 р.
13
наверх
Отримати бонус