Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Спорт-шик: жіночний комфорт

ПОРАДИ

Спеціалісти з трендхантінгу постійно вивчають усі сфери життя: економіку, дизайн, соціологію, мистецтво та культуру. Таким чином вони складають прогнози на найближчий рік чи два: що буде найбільш трендовим та популярним? Модні тенденції є відображенням актуальних потреб суспільства, а сьогоднішнє суспільство втомилося від рамок, кітчу та надлишкової драматичності. Спорт - це невід’ємна складова життя більшості, що стало причиною зміни основних векторів топових трендів та сучасних гардеробів. 

Спортивні елементи в образі більше не сприймаються як ознака поганого тону, а кросівки випередили улюблені жіночі туфлі-човники. “Адіки” більше не асоціюються тільки з хлопцями з поганого району, тому що сьогодні вийти в люди у тренувальних штанях собі може дозволити навіть світська левиця. 

Що таке спорт-шик?

Спорт-шик - це стиль, основою якого вважається поєднання гламурних та спортивних речей в одному образі. Його дуже полюбляють моделі та голлівудські зірки, а справжніми сучасними іконами напрямку можна сміливо назвати сестер Хадід, родину Кардашіан та Хейлі Болдуїн-Бібер. 

Прабатьками стилю вважають Жана Пату, який почав випускати спортивний одяг після першої світової війни, та Коко Шанель, яка наважилась у 20-х роках відшити костюми з джерсі. 

У 80-х роках бум на аеробіку та бодібілдинг стали причиною неабиякої популярності спортивного одягу. Хіба можна уявити той період без яскравих леггінсів та oversize-футболок? У 90-х роках шанувальниці гранжу почали поєднувати сукні та кросівки, і цей прийом нещодавно знову повернувся на модні подіуми.

Нова генерація: спорт-шик 2019

У цьому році можна виокремити три найтрендовіших елемента: велосипедки, масивні кросівки та спортивні босоніжки. Їх дуже легко міксувати з будь-якими стилями: від повсякденного до вечірнього. Скучила за підборами? Тоді сміливо одягай велосипедки, піджак бойфренда та босоніжки з тонкими ремінцями. Заплановано активний захід? Тоді чудовим вибором будуть кросівки та сукня-комбінація.

Головні правила спорт-шику:

  1. Стиль - це гра. Не можна занадто серйозно сприймати канонічні правила поєднання речей, якщо хочеш приміряти на себе еклектичний спорт-шик. Тому забудь усе, чого тебе навчили у школі, та насолоджуйся стильними експериментами. 
  2. Ніяких жертв заради краси! Навіщо кульгати на високих підборах цілих 12 годин на весіллі подруги, якщо не менш неперевершено ти виглядатимеш у білих кросівках та червоній сукні? Твоя посмішка виглядатиме більш щиро, коли тобі буде комфортно у твоєму образі.
  3. Знай міру. Натякнути оточуючим про свою любов до спорту можна якось ненав’язливо та естетично. Один образ - один спортивний елемент. Наприклад, худі чудово виглядатиме з slip skirt та витонченими мюлями. А спортивний костюм легко врівноважити за допомогою класичного тренча та човників.
  4. Вивчай тренди. Спорт-шик - це дуже динамічний та ще не сформований до кінця стиль. Кожного сезону дизайнери надихаються новим напрямком та запозичують деталі форми то у бейсболістів, то у тенісистів, то у серферів.
  5. Не бійся яскравих кольорів. У 2019 році вважаються актуальними всі неонові відтінки, а вони якнайкраще виглядають саме у спортивних речах та взутті.

Всеосяжний тренд на комфорт закликає не заморочуватися! Свобода у створенні образів полегшує життя та допомагає звільнити час на більш важливі справи. А це нам дуже потрібно! Тому що сьогодні ми живемо у дуже швидкому та технологічному світі.

Ваш Prego

31 липня 2019 р.
247
наверх
Отримати бонус