Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Як обрати підбори

ПОРАДИ

Як обрати підбори? Чесно кажучи, ми знаємо, як це відбувається. "Бачу красиві підбори — не бачу перешкод". "Ой, вдома в товстих шкарпетках розношу". "Це з незвички в них незручно". "Просто в магазині підлога слизька". І обов'язкове: "Краса вимагає жертв".

Як обрати зручні туфлі на підборах? Щоб отримувати задоволення від події для якої Ви їх придбали, а не намагатися скинути їх під столом. І, звичайно, щоб потім ще не раз надіти їх. Prego знає відповіді на всі запитання, але давайте про все по порядку.

Keep calm and calm down

Звичайно, це важко серед стелажів з новою колекцією. Але давайте домовимося: в пориві пристрасті не зациклюватися на одній моделі, а дати шанс іншим. Знаємо, знаємо. Адже вона та сама і не така, як усі. Але все-таки, приділивши кілька хвилин іншим "кандидатам", зможете знайти ще краще. Є прислів'я, що не туфлі носять людину, а людина туфлі. Ми з нею згодні. Можливо, якась пара створена саме для Вас і чекає зустрічі.

Ранок вечора мудріший

Якщо полюєте на підбори, намагайтеся прийти в магазин в другій половині дня. Ні, справа не в тому, що в цей час вони виходять з підсобних приміщень. Річ у тім, що після обіду нога трохи набрякає, і Ви зможете придбати зручну пару, яка згодом не виявиться тісною.

Час шоу

Не соромтеся переміряти весь асортимент магазину, поки не знайдете ідеальну пару черевик на високих підборах. Влаштуйте справжній показ мод. Пройдіться з одного куточка магазину в інший. Огляньте себе з усіх боків в дзеркалі. Ми, звичайно, віримо в любов з першого погляду. Але все-таки підбір ідеальної пари туфель поспіху не терпить.

Ідеальні параметри

У нашій стопи є природний кут підйому. Це індивідуально, як і розмір ноги. У кожного своя ідеальна висота каблуків. Ви можете визначити її самостійно. Пройдіться вдома без взуття і встаньте навшпиньки. Як вам зручніше: ходити прямо на пальчиках або на подушечках стопи? Саме така висота буде для вас комфортною.

Ще важливо визначити, наскільки Ваші кісточки рухливі. Це залежить від розміру западини між кісточкою і п'яткою. В цьому місці знаходиться міжкісткова зв'язка. Тому у кого ці зв'язки менш рухливі, краще себе почувають у взутті на плоскій підошві, і відповідно, ті, в кого вони рухливі, легко ходять на підборах.

Опора і підтримка

Щоб уникнути деформацій і проблем зі стопами, наприклад, викривлень, бурситів, мозолів та іншого, знати ідеальну висоту недостатньо. Важливо, щоб підносочна частина взуття була досить вільною, вона не повинна тиснути або жати. Часто ця частина взуття дуже вузька. А від цього стопи починають хворіти.

Крім того, Ви не повинні втрачати рівновагу і почувати себе незручно. В ногах не повинно бути напруги, щоб не впасти. Підбор має розташовуватись ближче до передньої частини стопи. Так вага тіла буде рівномірно розподілятися на підошву, і Ви не втомитесь через годину.

Зняти напругу і навантаження з пальців ніг допоможе вузький підйом взуття. Таким чином, він буде підтримувати зведення стопи, не даючи їй сповзти вниз і завдавати болю.

Ми будемо з Вами на кожному етапі пошуку тих самих ідеальних підборів.

20 квітня 2018 р.
47
наверх
Отримати бонус