Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Як у казці. Чому взуття — це більше, ніж просто взуття

ПОРАДИ

Ми вже писали про тенденції, форми, кольори і стилі. Без цього нікуди. Потрібно тримати руку на пульсі актуальних течій. Але іноді так хочеться просто мріяти і фантазувати. Не відриваючись при цьому від нашого улюбленого взуття. Ми вирішили пригадати казки. Вони, по суті, перші натхненники і мотиваційні книги поза часом.

Взуття — це своєрідний символ опори, підтримки і нового життя. Тому чарівні черевички з різними властивостями присутні в казках усього світу.

Попелюшка отримала кришталеві черевички. Вони перетворили дівчину в принцесу і допомогли принцу впізнати її навіть тоді, коли вона була в домашній старій сукні. Дороті в казці «Чарівник з країни Оз» отримала срібні черевички — щоб нічого не боятися і знайти дорогу додому. Вони стали справжнім талісманом для дівчинки.

А іноді зручні і бойові чоботи задають бадьорий ритм і впевненість в собі. Приклад тому — казка про Чоботи-скороходи або про Кота в чоботях. Він хоробро впорався з усіма, здавалося б, неможливими завданнями. Навіть злого людожера перехитрив. Щось у цьому є.

У повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом» Оксана посилає свого коханого Вакулу за червоними черевичками, які носить сама цариця. Знайти їх навіть в наші дні залишається подвигом для чоловіка. З Prego це зробити, звичайно, набагато простіше.

А в мультфільмі «Зима в Простоквашино» за мотивами казки Едуарда Успенського, навіть стався конфлікт краси і практичності.

- Говорив я цьому мисливцеві: купи собі валянки! А він що: пішов і кеди купив — вони, каже, красивіше, — розповідає практичний Матроскін.

- Це він не подумавши зробив. У нас взимку в кедах навіть студенти не ходять, — підтакує листоноша Пєчкін

Ні на що не натякаємо, але ми б запропонували Матроскіну і Шарику кілька модних компромісів. А ось Пєчкіна довелося б розчарувати.

У Prego є чарівне взуття на всі випадки життя: щоб впоратися з неприємностями або підняти самооцінку. Відчути себе головною героїнею блискучого балу або просто впевненою в тому, що все вийде.

Для Prego кожна пара взуття — емоції та враження. Які повинні бути тільки світлими і добрими. Як казки.

6 липня 2018 р.
30
наверх
Отримати бонус