Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Три образи для закоханих

ІСТОРІЯ

Три образи для закоханих: як виглядати гармонійно за будь-яких обставин

А ви помітили, що люди у відносинах стають схожими один на одного? Напередодні Дня Закоханих хочеться поговорити про стиль для пар та запропонувати нашу версію ідеальних повсякденних образів для святкування 14 лютого.

З роками закохані переймають не тільки звички та повадки, але й стиль та вподобання в одязі. Парам хочеться демонструвати свою захопленість один одним, зокрема і зовнішнім виглядом. Йдеться не про легкі рішення типу футболок або світшотів з написами "The king/His queen", а, навпаки, хочеться розкрити тему couple look`ів в глобальному сенсі. Пари, чиї образи виглядають гармонійно, справляють незабутнє враження на оточуючих! Тому скоріш тримайте декілька наших загальних порад, які допоможуть вам втримати баланс між вау-ефектом та епатажем.

  1. Відмовтесь від однакових речей. Найбільш виграшно виглядають образи, які взаємодіють, але при цьому не копіюють один одного.
  2. Баланс кольору. Якщо ви обрали look в яскравих тонах, то вашій половинці краще обрати щось стримане, щоб збалансувати кольорову гамму.
  3. Експериментуйте з відтінками. Гра з тонами в одязі завжди виглядає цікавіше за звичайні монохромні наряди.
  4. Акценти. Кольорові акценти поглиблюють образ та додають плюс одну причину розглядати вас довше. Найпростіший варіант – це підбір аксесуарів однакового відтінку. Наприклад, колір метелика чоловіка може збігатися з кольором взуття його супутниці.

Загалом, пари намагаються підібрати дуетні образи для відвідування заходів, але забувають про гармонійний вигляд в повсякденному житті. Це зовсім не складно, якщо у ваших гардеробах присутні базові речі. Почнемо?

Зранку робота – ввечері побачення

Ох це кохання на відстані… Складно пережити, навіть якщо вона полягає в 5-ти кілометрах між вашими офісами! Чому б не скрасити ранкову розлуку і зробити її більш приємною? Наприклад, заснувати традицію створювати парний образ принаймні раз на тиждень, якщо ввечері заплановано побачення. Ну і нехай, якщо на роботі ніхто цього не помітить. А ось при зустрічі – в кіно, театрі або ресторані ваші образи об’єднаються та ефектно сумісно заграють!

Невеликий елемент зі стилю бойфренда – відмінне доповнення до класичного силуету. Комусь може здатися, що дівчина позичила піджак у свого хлопця, але ми пам’ятаємо, що тренд на маскулінність у сучасній інтерпретації дуже актуальний. Насправді, дівчина обрала подовжене пальто-жакет, сірий відтінок якого дуже близький до брюк хлопця. Ви тільки придивіться до деталей: як гарно поєднується взуття! Не дивлячись на абсолютно різну фактуру, ботильйони та броги немов сяють глибоким бордовим відтінком… Для завершення образу пропонуємо додати невеликий штрих у вигляді ременів унісекс.

img1

img2

In denim we trust!

Скільки спільних занять можна придумати у свята та вихідні! Нескінченний сміх та приємні розмови під час пізніх сніданків в нових кафе… Кілометри набережних та парків, які минають непомітно, коли досліджуєш їх зі своєю половинкою. Якщо графік уік-енда насичений, то при виборі образів необхідно подбати про зручність. У чому ми точно впевнені, так це в наявності джинсових речей в гардеробі як дівчат, так і хлопців. А це – ідеальна база для створення комфортних образів. Якщо один з вас обрав denim total-look, пропонуємо вашій половинці зупинитися на одній або кількох джинсових деталях. Завдяки кардигану образ хлопця вийшов більш smart та, погодьтесь, як же це контрастує з зухвалістю oversized-куртки та ботами на підборах! В даних аутфітах використовуються холодні відтінки, взуття не стало виключенням – сірі боти та сині повсякденні туфлі органічно вписались в загальний ансамбль.

img3

Пара року: світський вихід

Світ із трепетом завмер в очікуванні чудового романтичного свята – Дня Закоханих. Ідеальний привід створити couple look у вечірній стилістиці. У святкових заходів є своя перевага: ви маєте багато часу на підготовку до них. І ось тут вмикайте свою фантазію… Але зупиняйте її вчасно, щоб спільний образ не вийшов дуже награним. Глибокі відтінки синього, червоного в поєднанні з класичним чорним додадуть вашому образу нотку романтизму. Для нього: вкорочені темні брюки, сорочка і светр в тон та яскравий акцент на взуття. Для неї: оксамитова сукня на запах з пікантним розрізом спереду і чорні замшеві боти на підборах, які підкреслюють витонченість ніжок.

Розмовляти про поєднання та прийоми ми можемо багато, але основна магія парних образів зовсім у іншому: в сяючих очах, в щирих посмішках, в ніжних обіймах… Ніщо так не прикрашає людину, як кохання!

img4

img5

14 лютого 2018 р.
9
наверх
Отримати бонус