Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Зоряні війни, польоти в космос і стиль "Диско"

ІСТОРІЯ

Історія кольору "металік"

Здається, що металік —це новий білий. Сьогодні він вже не асоціюється з диско-кулею і метафаном. Тепер його можна зустріти в діловому комплекті. Срібні підбори, елегантний клатч, або містка сумка для всього дня бізнесвумен.

Але давайте дізнаємося, звідки прийшов цей колір? Спойлер: він не такий новий, як ви думаєте.

Почалося все в 1969 році. А саме, коли американці вперше висадилися на Місяць. Тоді у громадськості з'явився інтерес до космосу. Минуло кілька років, перш ніж знання «місячної експедиції» стали доступні великій кількості людей. І вже в середині 70-их почали з'являтися перші фантастичні фільми космічної тематики. Справжнім хітом стали «Зоряні війни», які вийшли в 1977 році.

Глядачам настільки сподобалися незвичайна музика і костюми, що з'явився стиль Диско. Він увібрав в себе космічні звуки, форми, ритми і кольори.

Не тільки холодний срібний, але й бузковий, рожевий, блакитний, жовтий, синій і взагалі будь-який колір зараз доступний в фактурі металіка.

Висока платформа і колір імітували скафандри космонавтів. Напевно, Ви помітили, що популярні зимові "луноходи" найчастіше роблять з блискітками, які нагадують зоряний пил. Як, наприклад, на цих космічно-модних рюкзаках.

Більші за фактурою паєтки теж впевнено зараз відчувають себе в повсякденному образі. Тому на питання: «Ти що? На дискотеку зібралася?» Впевнено відповідай: «Ні. На роботу/навчання».

Безперечно, стиль диско — це епатаж. Але в ньому ж ще і танцювати потрібно було! І не абияк, а дуже енергійно. Тому комфорт теж був частиною Диско. І ось майже через півстоліття він став впроваджуватися не тільки в клубні костюми, але і в повсякденні. Кросівки кольору "металік" зараз на піку моди і, безумовно, невід'ємна частина стилю “спорт-шик”.

З чим же носити колір “металік”? З усім. З джинсами, з діловими костюмами і навіть з елегантними сукнями.

Це яскраво, привертає увагу, але в розумній кількості ніколи не буде виглядати вульгарно.

17 травня 2018 р.
12
наверх
Отримати бонус