Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Догляд за взуттям

РЕМОНТ

Як доглядати за взуттям, щоб улюблена пара радувала око не один сезон? Ми завжди так ретельно обираємо взуття і справедливо розраховуємо, що воно прослужить нам вірою і правдою довго. Давайте домовимося: Prego у відповіді за якість, а Ви — за догляд. І тоді всі очікування справдяться.

Базовий догляд

  1. Навіть, якщо Ви дуже втомилися, не залишайте взуття на ніч брудним. Видаліть з нього бруд, сіль і пил вологою ганчіркою. Ці забруднення можуть проникати в матеріал взуття і робити його вразливим до вологи та інших зовнішніх факторів. Тому усувати їх слід відразу.
  2. Взуттю потрібно відпочивати. Як би дивно це не звучало, але воно теж відчуває навантаження у вигляді температури і опадів. Майте 2-3 пари на сезон і міняйте їх.
  3. Під батареєю взуття сушити не слід. Краще використовувати спеціальні сушки. Вони, до речі, стануть в нагоді Вам не тільки взимку. Кросівки, кеди, закриті туфлі теж потрібно просушувати.

Залежно від матеріалу

Шкіряне взуття

Чисте, сухе шкіряне взуття потрібно обробити тонким шаром кольорового або безбарвного крему. Йому слід дати вбратися. Потім взуття потрібно відполірувати м'якою щіткою або спеціальною серветкою.

Взуття з велюру, замші, нубуку

Найпримхливіше і найвимогливіше взуття в питаннях догляду. Для нього потрібна спеціальна гумова або каучукова щіточка для видалення бруду. Чистити таке взуття потрібно тільки в сухому стані. Тому, якщо Ви потрапили під дощ в замшевих “човниках”, дочекайтеся повного висихання. Використовувати можна тільки спеціальні засоби, відповідно до кольору. Засоби для шкіряних або лакових поверхонь не підійдуть!

Лакове взуття

Досить легке в догляді взуття. Його протирають чистою м'якою тканиною, потім обробляють спеціальним засобом для лакованого взуття і полірують м'якою серветкою. Найголовніше, що потрібно запам'ятати — це уникати надто високих або низьких температур. Лак може не витримати, стати крихким або потріскатися.

Взуття з комбінованої шкіри

У догляді таке ж як і шкіряне взуття. Єдина відмінність в засобах. Вони повинні бути саме для комбінованої шкіри.

Взуття з текстилю

Щітку для видалення бруду і засіб для чищення потрібно обирати відповідно до  виду тканини. Часто відмінно підходять звичайні засоби для виведення плям і гелі.

Ви завжди можете отримати детальні рекомендації по догляду за обраним взуттям від наших консультантів.

2 червня 2018 р.
50
наверх
Отримати бонус