Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Готові образи від Prego

ВИРОБНИЦТВО

Як діджиталізація торкнулася fashion-індустрії? У ній виживають ті, хто цінує час клієнта, максимально полегшує його шлях до заповітної пари, робить її пошуки зручними і простими. Prego — це smart-бренд за всіма параметрами:

  • ми постійно працюємо над покращенням онлайн-магазину: додаємо популярні фільтри пошуку, регулярно оновлюємо колекцію, контролюємо роботу колл-центру;

  • Prego присутній в усіх популярних месенджерах і надсилає вам тільки актуальну і корисну інформацію;

  • ми робимо яскравий і корисний контент для соцмереж, обробляємо купу інформації і ділимося з вами тільки практичними трендами;

  • багато уваги приділяємо теплоті спілкування з вами не тільки в онлайні, але і в офлайні: проводимо конкурси, свята і даруємо реальні, а не віртуальні подарунки.
  • а в цій статті ми зібрали для вас готові образи, які ви можете придбати в один клік. Ми надаємо допомогу стилістів не тільки в магазинах, а й в Інтернеті.

Насичений багряний — один з головних кольорів цієї осені. Він виглядає дуже жіночно і через свій глибокий відтінок легко поєднується з іншими кольорами: коричневим, кремовим, темно-синім, смарагдовим, графітовим.

Футуристична форма і яскравий металік — таким в цьому сезоні буде спорт-шик. Ультрамодний, але від цього не менш зручний. Пальта oversize, пуховики можуть бути самих практичних кольорів — чорного або сірого. Але з таким комплектом: кросівки + рюкзак, ваш образ буде яскравим і точно не залишиться непоміченим у великому місті.  

Осінній день можна заповнити улюбленими речами — і тоді він принесе море позитивних емоцій. Наприклад, ваш улюблений латте з густою пінкою у великій яскравій чашці дорогою на роботу і красиві черевики з сумкою в тон. Такий ніжний колір добре поєднується з яскравими відтінками червоного, синього і коричневого.

Червоний і чорний — це безпрограшне та завжди стильне поєднання. Добре буде виглядати не тільки з речами таких кольорів, а й з бежевими, синіми, смарагдовими і багряними. Ці моделі дуже практичні, не дивлячись на кольорові елементи.

Зі звичного і повсякденного комплекту “шкіряна куртка + джинси” можна зробити класний лук у стилі спорт-шик. Достатньо просто цих кросівок і сумки з оригінальними зірками і мінімалістичним дизайном. Абсолютно універсальні кольори і неймовірний комфорт зроблять цю пару вашою улюбленою, а містка сумка стане в нагоді не один раз.

Навіть пара чорних шкіряних черевиків може заграти яскравіше, якщо доповнити їх рюкзаком з металевими заклепками. Якщо на взутті є хоча б маленька деталь декору, потрібно обов'язково підкреслити її за допомогою аксесуарів.

Ще один приклад того, як можна зробити чорний комплект яскравішим. Гарні лінії, незвичайні геометричні форми і яскравий акцент у вигляді контрастної білої квітки. Це може бути і яскравий шарф або блискуча брошка. Чорний колір і лаконічний дизайн — відмінне поле для експериментів.

Сіра замша — це те, чим можна милуватися вічно. Оксамитовий матеріал і м'який колір ідеально підходять для жіночних і водночас ділових образів. Такий колір добре поєднується з попелясто-рожевим, ніжно-блакитним, глибоким бежевим.

Імітація ковзанів за рахунок шнурівки і білого кольору — цікавий варіант для зимового гардеробу. До того ж, тренд на біле взуття міцно засів на всіх модних подіумах. Стильно виглядатимуть з теплими гетрами і в'язаними гольфами. Якісна шкіра і об'ємна підошва забезпечать легкий догляд і збереження кольору, як новенького. А білий рюкзак усипан намистинками, які так нагадують сніжинки.

Дивіться, як вибір взуття і аксесуарів може вплинути на ваш образ. А найголовніше — підняти вам настрій навіть в самий сірий день. На нашому сайті до кожної моделі ми підібрали відповідні аксесуари. Побачити їх ви зможете, зайшовши в картку товару в блоці "Рекомендуємо".

Різноманітність в кожну пору року з Prego.

20 жовтня 2018 р.
105
наверх
Отримати бонус