Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Гід по осінньому взуттю

ВИРОБНИЦТВО

Здається, що різноманітність є тільки влітку: кросівки, босоніжки на плоскій підошві, на танкетці, на платформі, мюлі, шльопанці, літні чоботи, сандалі і ще ціла низка яскравих назв.

А восени що? Черевики — і пішов. Все рідше хочеться виглядати красиво, а наш образ перетворюється в екіпіровку для боротьби з дощем і вітром. Але Prego не може залишити без уваги цю сумну ситуацію і підготував для вас гід по осінньому взуттю.

Оксфорди і дербі

Оксфорди — класичні шкіряні черевики з круглим носком, широкими низькими підборами та закритою шнурівкою. Передня частина черевик — союзка — нашита поверх бічних частин — берців. Оксфорди — стандарт ділового стилю і офіційного дрес-коду.

Дербi — це різновид оксфордів. Головна відмінність — в шнурівці. Проведіть пальцем по черевику від верхньої частини язичка до носка взуття. Якщо не зустріли ніяких перешкод — то це відкрита шнурівка, оскільки боковини без шнурків вільно розходяться. Шнурівка як би говорить нам про те, що це взуття більше підходить для неформальних зустрічей і вільного дрес-коду.

Таке взуття добре поєднується з брюками, спідницями, джинсами і верхнім одягом: шкіряними куртками, пальто, теплими піджаками і жакетами.

Брогі 

Брогі — туфлі з перфорованим верхом. Вони виглядають дуже елегантно, але водночас поєднуються і з джинсами. Тобто підходять під образ в стилі casual і таку модель можна сміливо носити хоч кожен день.

Лофери

Лофери (з англійської loafer означає «нероба») — це модель черевиків без застібок і шнурків. За формою нагадують мокасини, але мають стійкий широкий підбор і тверду підошву. Найчастіше декоровані двома пензликами.

Челсі

Челсі — це короткі черевики. Їх висота закінчується приблизно біля щиколотки. Їх головна відмінність від всіх інших черевиків — еластичні вставки з боків. Вони потрібні для того, щоб взуття було легко знімати і одягати.

Слипоны

Сліпони — легкі кеди без шнурівки, що складаються з верхньої частини з парусини і гумової підошви. Спочатку вони були зроблені для серферів і скейтбордистів, але така зручна форма не змогла пройти повз інших стилів.

А кросівок в цьому сезоні так багато, що ми підготували окрему навігацію по ним. Подивитися її можна за цим посиланням.

Різноманітність — це гарний настрій, натхнення і експерименти. І з Prego це можливо в будь-яку пору року!

5 вересня 2018 р.
53
наверх
Отримати бонус