Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Скільки пар взуття потрібно жінці для щастя

РЕКОМЕНДУЄМО

5, 10 чи 20 тисяч скільки б кроків за день не робили, ваші ніжки стараються, і тому заслуговують на подарунок. Відпочинок? Нове взуття, звичайно ж!

Які ж пари повинні бути в гардеробі кожної жінки, аби вона почувала себе впевненою та щасливою? Спробуймо розібратися.

Чорні човники

Це як little black dress: без них нікуди! Чорний колір загалом є класикою, тому ідеально поєднується з іншими відтінками. Мати такі туфлі в гардеробі — безпрограшний варіант. Ви завжди будете впевнені, що нову сукню, спідницю, костюм є під що одягнути. Добре також мати поруч бежеві човники. Це вже класика у світлих тонах, яку легко комбінувати з різноманітними відтінками.

Балетки

Взуття, яке, певно, ніколи не втратить актуальності. Тільки будьте уважними щодо принтів: вони таки змінюються від сезону до сезону. Тому не бійтеся прощатися із застарілими пряжками, квіточками чи бантами. Балетки можна взути й під спідницю та сукню, і під брюки та джинси, і в офіс, і на щоденну прогулянку. Та й личать вони як високим, так і низеньким дівчатам.

Сандалії

Те, що треба, для спекотного літа. Це максимально відкрите та зручне взуття, яке дозволяє шкірі дихати й пристосоване для тривалих прогулянок. Сандалії легко комбінувати з легким літнім одягом, головне — розібратися, де класика під сукню, а яка модель є чисто спортивним варіантом. Наполегливо рекомендуємо обирати натуральні та м’які матеріали.

Кросівки

Якщо ви цінуєте зручність і практичність, то точно розумієте, чому гардероб не може обійтися без цього взуття. Як же круто, що минули часи, коли кросівки були чисто спортивним атрибутом, і тепер вони мають без перебільшень незліченну кількість варіацій! Круті амортизовані — для бігу, максимально легкі — на щодень, вишукані — під сукню годяться, масивні — дозволяють грати на контрастах, а білі моделі взагалі заслужили статус класики. Словом, кросівки — універсальна зброя в жіночому вбивчо-прекрасному гардеробі.

Чоботи й ботильйони

Це ідеальне взуття на осінньо-зимову пору. Рекомендуємо обирати контрастні варіанти: грубуваті чобітки й елегантні ботильйони. Сміливий, практично чоловічий стиль додасть образу крутості й навіть нотки зухвальства, також дозволить мати до біса стильний вигляд за будь-якої погоди. А от акуратні ботильйони за зовнішнім виглядом поєднують у собі елементи чобітків і туфель, тому їх сміливо можна комбінувати з класичним одягом. Окрім того, модель із каблуком ідеально підкреслить стрункість ніжок.

Оксфорди та лофери

Майже така класика, як балетки, тільки дещо крутіша й корінням сягає чоловічого гардеробу. Офіс, вечірня прогулянка, коктейль із подругою, побачення чи звичайний похід у магазин, під сукню, брюки, комбінезон, джинси — це взуття точно порадує своєю універсальністю! Відразу рекомендація: обирайте моделі з натуральної шкіри та замші, тоді вони прослужать не один сезон.

Мабуть, це і є взуттєва база, яка виручить кожну леді в 95% випадків. Але хто сказав, що на програмі мінімум із десяти пар варто зупинитися?

Скільки взуття повинна мати жінка в гардеробі для щастя?

На одну пару більше, ніж уже є!

Візьміть цю геніальну відповідь собі за девіз — і гайда шопитися!

15 липня 2020 р.
121
наверх
Отримати бонус