Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Актуальне взуття сезону зима 2020-2021 років

РЕКОМЕНДУЄМО

Актуальне взуття сезону зима 2020-2021 років

Наближається холодний зимовий сезон. І хоча необхідність щодня одягати на свій стильний лук куртку, пальто чи шубу трохи занепокоює модниць, це зовсім не означає, що стильною можна бути лише в приміщенні без верхнього одягу. Вдало підібране взуття допоможе створити розкішні образи. Які моделі будуть у моді в сезоні зима 2020-2021 років — далі в матеріалі. 

Шнурівка

Тренд, який знайшов своє втілення в абсолютно різних стилях: від незмінно модних грубих черевиків до елегантної класики. Цієї зими бренди пропонують вибирати чорні пари з помітною шнурівкою й масивною підошвою. Наприклад, Valentino представили високі черевики на тракторній підошві, а Christian Dior показали варіанти з ребристим мисом. Водночас сезон зима 2020-2021 — ідеальний шанс взути ботфорти на підборах із акуратною шнурівкою. 

 

Квадрат, квадрат, і ще раз квадрат

Так-так, тренд на цей вид фешн-геометрії невпинно крокує від сезону до сезону. Туфлі й босоніжки зникли разом із теплом, а на зміну прийшли ботильйони. Стиль 1990-х не дає спокою дизайнерам відомих будинків моди. У Balmain можна побачити ботильйони-шкарпетки нюдової колірної гами, у Nina Ricci — варіанти відтінку хакі, а в Jonathan Simkhai — чорну класику з квадратним мисом.

У чому перевага квадратної форми для ботильйонів? А в тому, що втілити її можна як у мису, так в підборах. Узагалі цей вид взуття вважають досить універсальним, оскільки його можна легко поєднувати з кежуал-луками, більш елегантними вечірніми та строгими офісними варіантами. Стійкі квадратні підбори забезпечують максимальний комфорт і впевненість хоч на червоній доріжці, хоч на засніженій вулиці. А стильний квадратний мис зробить модель більш сучасною.

Армійський стиль

Взуття в армійському стилі є одним із найулюбленіших для впливових, активних і сміливих дівчат. Грубі черевики — ідеальний варіант для завоювання уваги як на подіумах, так і просто на вулиці. Тренд на армійський стиль дає можливість усім модницям доповнити свої образи «бойовими» версіями зі шнурками та пряжками. Водночас сезон зима 2020-2021 років підготував для світу фешену дещо новеньке: тепер є шанс поєднати грубі черевики з елегантними й ніжними сукнями для створення вечірніх образів, розкішними пальтами класичного крою та довгими ефектними спідницями. Сміливе взуття вимагає сміливих рішень. 

 

Спортивний стиль

Важко посперечатися, що кросівки — це найпрактичніший та найбільш зручний вид взуття. І в сезоні зима 2020-2021 років вони виходять на вершину своєї популярності. Доречними будуть всі варіанти кросівок — від культових dad shoes до ugly sneakers і хайтопів. Особливий акцент дизайнери роблять на грубій масивній підошві, яскраво вираженій шнурівці, різноманітних нашивках та написах. Боятися взути кросівки в зимову пору не варто, головне — обирати пари із сезонних колекцій з хутром усередині. 

7 грудня 2020 р.
224
наверх
Отримати бонус