Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Актуальні сумки 2021: форми, кольори, фактури

РЕКОМЕНДУЄМО

Знайти собі трендову сумку в сезоні весна-літо 2021 настільки ж важливо, як і оновити гардероб відповідно до правил моди. Адже зараз аксесуари є не просто доповненнями образу, а часто його головними акцентами. Про цьогорічні тенденції на сумки — від кольору до форми — читайте далі в матеріалі.   

М’яка сумка

Коли дизайнери підхопили світову хвилю ЕКО, то відразу взялися за розробку стильних авосьок. Вони сподобалися не лише активістам, а й багатьом модникам, тому досі не покинули світу фешену. Головна перевага таких моделей полягає у великій місткості та необмеженості формою. І все-таки авоськи — це не максимально практичний вид сумок. А от запропонована в новій колекції брендом Fendi модель із м’якої шкіри є цілком доречною альтернативою.

М’які сумки виходять у тренди сезону весна-літо 2021. Особливої популярності набирають максимально прості за оздобленням моделі продовгуватої форми з оригінальним дизайнерським рішенням щодо складок. Найбільше варіюються види ручок: у деяких сумок вони металеві, а в деяких виконані за шкіри, як і основа. Актуальними залишаються базові кольори. 

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023447, КОЛIР БЕЖЕВИЙСУМКА М'ЯКА 023621, КОЛIР ЧОРНИЙ

Сумка-почтальонка

З’явилася вона на фешн-полі відносно нещодавно, однак дуже швидко стала улюбленицею мільйонів жінок по всьому світу. Усе завдяки максимально акуратній та стиманій формі, зручному дизайну, оптимальному розміру на щодень та можливості реалізувати в моделі оригінальний задум розробників. Почтальонка одна, а варіантів її дизайну безліч! 

У сезоні весна-літо 2021 трендом залишається нетлінна класика. Цікава тенденція: кольори можуть бути дуже різноманітними, однак широкого вибору яскравих почтальонок у нових колекціях ви не зустрінете. Навіть якщо є жовті, зелені чи червоні моделі, то вони швидше за все не вирізняють насиченістю забарвлення.  

СУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА 023323, КОЛIР БЕЖЕВИЙ   СУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА 023504, КОЛIР ОЛИВКОВИЙ

Клатч

А чи пам’ятаєте ви хоч сезон, коли цей вид сумок покинув список трендів? Звичайно, змінювалися актуальні кольори, модні деталі та фактури. Однак особливе призначення клатчів — бути ідеальним мініатюрним доповненням образу — завжди дозволяло їм зберігати свої позиції. 

Якщо раніше клатч безпосередньо асоціювався з романтичним вечірнім луком, то зараз це хороший варіант для повсякденних аутфітів. Цей тип сумок легко вписати в образ як із джинсами, так і з класичним костюмом, як із сукнею, так і зі спортивним костюмом. Щодо кольорів краще зупинитися на базових — чорному, сірому, білому, коричневому, різноманітних пастельних відтінках. Такий вибір дозволить вашому клатчу стати універсальним «бійцем» гардеробу. 

СУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА 022979, КОЛIР БЕЖЕВИЙ https://prego.ua/uk/sumki/malenkie-sumki/t_bo_pchk_20_t_bo_12_0345_01

Велика сумка

Світові бренди Valentino та Max Mara у своїх нових колекціях підтримали тренд на сумки великого розміру. Це чудовий крок назустріч практичності та повсякденній зручності використання. У сезоні весна-літо 2021 актуальними будуть і базові шопери, і класичні сумки в мінімалістичному стилі, і навіть оригінальні дизайнерські моделі гіперсайз. Тобто на прогулянку ви можете сміливо брати джинсівку, а після роботи забігати в супермаркет і не купувати чергового пакета.

Актуальна кольорова палітра цього року максимально широка — від яскравих червоного, синього та жовтого до класичних чорного, білого, нюду. 

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023485, КОЛIР М’ЯТНИЙ СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 022968, КОЛIР ЧОРНИЙ

Work bag

Із сучасним ритмом життя багатьох жінок виникла потреба вдосконалити діловий стиль, причому в усіх аспектах: одязі, взутті, аксесуарах. Річ у тім, що Work bag — це не лише про щоденні походи в офіс, а й про ділові зустрічі, співбесіди, конференції, різноманітні лекції та тренінги. Зараз чи не кожному дуже важливо знайти ідеальну сумку в офіційному стилі, щоб вона й певну строгість зберігала, і мала елегантний вигляд, і під луки підходила, і ноутбук та планер могла вмістити. 

На щастя, дизайнери цілком здатні закрити цю потребу. Моделі, що чудово підходять для ділового гардеробу, зберігаючи класичність форми та мінімалізм стилю, представили світові бренди Burberry та Prada. Відмінні варіанти також можна знайти в нових колекція будинків моди Louis Vuitton, Gucci й Versace.

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023685, КОЛIР ФІОЛЕТОВИЙСУМКА М'ЯКА 023634, КОЛIР ЧОРНИЙ

Сумка з масивним ланцюгом

Тренд на ланцюги настільки сподобався поціновувачам моди, що вже традиційно переходить від сезону до сезону. Він інтегрується як у гардероб одягу та взуття, так і в різноманітні аксесуари. 

Весна-літо 2021 у фешн-світі насамперед асоціюються з масивними ланцюгами. Особливо гармонійно ці аксесуари доповнюють сумки середнього та великого розмірів. Кольори власне виробів у нових колекціях модних будинків різноманітні: є яскраві моделі з масивними пластиковими ланцюгами, а є сумки класичної форми та базових відтінків із акуратними срібними чи золотими ланцюжками. 

До речі, ланцюги можуть бути лише елементом декору, а можуть виконувати функцію ручки. 

СУМКА М'ЯКА 023566, КОЛIР БЕЖЕВИЙ СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023455, КОЛIР ЧОРНИЙ

Сумка оригінальної фактури

Паралельно з класикою форми та мінімалістичним зовнішнім виглядом у список трендів 2021 року виходять сумки з цікавою дизайнерською прошивкою. У нових колекціях відомих брендів є моделі в стилі Bottega, імітація їхньої модної фішки, тиснення на шкірі та різноманітні плетіння (особливо актуальним у сезоні весна-літо 2021 є крупне м’яке плетіння). 

Стильною тенденцією також є монохромні шкіряні сумки з оригінальним дизайном та доповнення незвичної фактури ланцюжками. Цікаво, що часто дизайнери поєднують метал зі шкірою, цим самим створюючи певну гармонію матеріалів. 

СУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ PREGO 023616, КОЛIР ПУДРАСУМКА З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ 023530, КОЛIР ЧОРНИЙ

24 травня 2021 р.
488
наверх
Отримати бонус