Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Нескучний чорний. Як яскраво обіграти улюблений практичний колір

ІСТОРІЯ

Універсальний, практичний, класичний, модний незалежно від трендів. Це все про чорний. Дуже складно переконати себе віддати перевагу якомусь іншому кольору, адже за ним доглядати набагато складніше. Маючи чорну фарбу в балончику для взуття, оновлювати колір можна самостійно в домашніх умовах. До того ж, вірогідність того, що чорне взуття підійде абсолютно до будь-якого вбрання — 99%. А 1% — це якийсь особливий і вже точно не повсякденний випадок. Безумовно, аргументів “за” — дуже багато.

Єдине, що нас іноді бентежить, що нова пара чорних черевиків дуже схожа на попередню. Ми настільки можемо сильно зосередитися на практичності і універсальності, що зовсім забуваємо про красу і про те, що вдало підібране взуття — це вже левова частка успіху будь-якого образу. Для цього варто звернути увагу на фасон, фурнітуру та дизайн взуття. До того ж, чорний колір може бути абсолютно різним в залежності від матеріалу: матовим, блискучим лаковим, оксамитовим замшевим.

Prego підготував для вас величезний вибір осіннього взуття чорного кольору в самій різній формі і фактурі. Давайте подивимося всі варіанти.

Замша 

Чесно кажучи, красивіше ніж в чорному кольорі, замша бути не може. Це — класика, яка ніколи не вийде з моди і зробить ваш образ абсолютно особливим і стильним. Якщо ви хвилюєтесь з приводу того, що замшеві черевики не витримають осінню погоду, ми написали статтю про те, як доглядати за цим примхливим, але таким гарним матеріалом.

Шкіра

Без сумніву, дуже практичний матеріал. Він стійкий до вологи і не вибагливий у догляді. Важливу роль ще відіграє той факт, що, напевно, ваші сумки теж часто зроблені з цього матеріалу. І теж в чорному кольорі. Тому можна сміливо експериментувати з дизайном.

Лак

Лакована шкіра навіть найпростіші черевики робить яскравішими. Глянцевий блиск завжди привертає увагу. До речі, лакове взуття не таке вже й вибагливе в догляді. Найголовніше — не подряпати його. Це, в принципі, стосується й іншого взуття. Просто на лакованому — це більш помітно. Але на такі випадки є спеціальний крем, який видалить усі недоліки.

Поєднання фактур

Шкіра може бути різною: доповненою блискітками або з тканинними нашивками. Якісь невеликі деталі, що несуть виключно декоративну функцію, можуть бути виконані із замші. Навіть в одному кольорі — чорному — такі елементи можуть значно освіжити дизайн і зробити його більш складним і незвичайним.

Яскравий декор

Напевно, ви помічали, що ювелірні прикраси найчастіше демонструють в чорних рукавичках і на чорних планшетах. І це не випадковість. Справа в тому, що на чорному будь-який інший колір виглядає яскравіше. У боротьбі з чорним він як би "віддає" весь свій пігмент, щоб не загубитися на його фоні. Тому навіть ніжні відтінки будуть виглядати контрастно і ефектно.

Те ж стосується і вставок того ж матеріалу, але іншого кольору. Вони можуть бути розташовані так, щоб не знашуватись.

Різнобарвна підошва

Якісній товстій гумі не страшні ані калюжі, ані морози, ані бруд. Усунути плями можна легко звичайною вологою серветкою без будь-яких спеціальних засобів. Кольори залишаться такими ж яскравими і блискучими.

Ось таким оригінальним може бути взуття чорного кольору. На нашому сайті ви можете відфільтрувати весь каталог за параметром відтінку: просто позначте галочкою потрібний.

20 вересня 2018 р.
45
наверх
Отримати бонус