Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Ботильйони

ІСТОРІЯ

Погодьтеся, ви завжди знайдете причини для того, щоб не одягати підбори: втомитесь, незручно, слизько, сьогодні потрібно багато ходити, а завтра — взагалі, бігати. Prego зібрав аргументи “за” й актуальні ботильйони на цю осінь.

Здоров'я

Перш за все — здоров'я. Ось з нього ми і почнемо. Ортопеди не рекомендують постійно носити взуття на плоскій підошві. Вона погано впливає на поставу і хребет. Якщо носити виключно її, то може початися біль в ногах, спині і навіть з'явитися перші прояви артриту. Ідеальний варіант — це періодично змінювати навантаження і розподіл маси тіла за допомогою підборів. І, якщо в теплу погоду ми іноді так і робимо за допомогою човників і відкритих босоніжок, то восени це стає складніше. Але, запевняємо, з ботильйонами Prego ви будете відчувати максимальний комфорт.

Стійкість

У таких ботильонах вам буде зручно і не слизько. Незвично буде тільки в перший день. А надалі — ви будете надягати їх не тільки для краси, а й для важливих справ у всіх кінцях міста. Широкі і невисокі підбори — ідеальний варіант для осені. Вони піднімуть ваш настрій над калюжами і сльотою.

Невисокі варіанти

Ортопеди вважають, що ідеальна висота підборів — близько п'яти сантиметрів. Таку модель можна сміливо носити майже кожен день. Вашим ніжкам буде тільки користь від цього. Особливо важливо давати правильне навантаження при сидячій роботі, адже у спини і так проблем вистачає. Здавалося б, такий маленький підбор, а скільки користі він принесе і здоров'ю, і стилю. Навіть образ з простими джинсами і светром буде виглядати витончено і елегантно з такою парою взуття.

Оригінальний дизайн підборів

А якщо усе вищесказане — слабкий аргумент, тоді ці моделі спробують вас переконати своїм незвичайним дизайном підборів. Кросівки-кросівками, але такого вони вам точно не можуть запропонувати. Тільки уявіть в своєму гардеробі такий незвичайний акцент в діловому стилі.

Бунтарський стиль

Якщо вам здається, що ботильйони — це про щось дуже витончене і обов'язково супер-жіночне, то вам здається! Погляньте на ці моделі з оригінальними ремінцями. Під них так і просяться потерті джинси-skinny і шкіряні косухи.

Візуально подовжують ногу

Кажуть, що ботильйони візуально дуже сильно "ріжуть" ногу. Але ця модель просто створена для того, щоб зробити їх як у моделі. Такий ефект вийде в поєднанні з чорними вузькими джинсами або чорними колготами. Гострий носок також візуально зробить ногу вужче.

Мінімум декору

Наостанок скажімо, що ботильйони гарні самі по собі. Просто від того, що вони такої форми. І, щоб це довести, не потрібні божевільні відтінки і неймовірний декор. Навіть з самим маленьким акцентом вони залишаються ефектними, стильними та оригінальними.

Будьте неповторні цієї осені і завжди разом з Prego!

1 жовтня 2018 р.
80
наверх
Отримати бонус