Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Подарунок на 8 березня. Що обрати для своєї коханої?

ІСТОРІЯ

8 березня – це свято, котре представниці жіночої половини людства нерідко сприймають як свій другий день народження. Вони заздалегідь планують образ, обирають найгарнішу сукню, намагаються потрапити до щільного запису б’юті-майстрів... А ми знаємо, як це буває складно здійснити. І все це заради краси, щоб квітнути та надихати тих, хто їх оточує, а там, глядімо, й природа швидше прокинеться від зимової сплячки. У чоловіків підготовка до свята відбувається по-іншому, бо перед ними стоїть непроста задача вибору подарунку. І щоб зустріти Жіночий день підготовленим та обійтися без панічних пошуків ідеального презенту, ми вирішили підкинути вам декілька ідей!

Гаджети для хоббі

Ох, скільки зараз цікавих корисних техно-штук придумали, щоб полегшити та урізноманітнити наше життя. Ось тут вже є що обрати! Факт, що зараз здоровий стиль життя та спорт дуже популярні, не може не тішити. Тому фітнес-трекер в змозі стати відмінним варіантом подарунку, особливо, якщо він виконаний у цікавому дизайні. Дівчатам, які полюбляють проводити час за читанням, приємно буде отримати електронну книгу. І не намагайтесь порівнювати зі спеціальним додатком на смартфоні! Книгу не потрібно так часто заряджати, та й екран створений для довготривалого читання. Для меломанки підшукайте гучну портативну акустику! Нехай вона буде компактного розміру, щоб її можна було брати з собою на пікнік або у подорож. І, звісно ж, завжди актуальний подарунок - б’юті-гаджет, наприклад, плойка для волосся. Обирайте за принципом «прямі - підкрутити, кучеряві – розпрямити» та не прогадаєте.

Аксесуари

Жінки полюбляють гарні образи, але обрати одяг без присутності коханої буде важко. А ось з аксесуарами справа йде значно легше. Про жіночу пристрасть до сумочок складають легенди! Хочеться ж і повсякденну, щоб помістилися всі ну дуже необхідні речі, і сумку-шопер, і невелику крос-боді для прогулянок, і поясну для подорожей, і клатч для виходу у світ, а ще «цей рюкзачок з прикольним брелоком»... І якщо ви заплутались в усіх цих незрозумілих термінах, то просто завітайте до Prego, де вам допоможуть обрати саме ту модель, яка пасуватиме вашій половинці. Хороший варіант для подарунка – гаманець. Якісний аксесуар на роки, який до того ж буде завжди під рукою та нагадуватиме про приємний момент.

Сумісний відпочинок

Можливо, зараз ми скажемо найбанальнішу річ у світі, але найкращий подарунок – це ваш час. Робота та інші справи займають більшу частину нашого життя, тому моменти сумісного відпочинку так високо цінуються. Якщо хочете подарувати незабутній час релаксу та насолоди коханій, то вирушайте з нею до СПА! Басейн, хамам та масаж подарують не тільки позитивні емоції, але й користь для здоров’я та краси. Від швидкого темпу життя можна втекти за місто та провести день в готелі у лісі або біля води! Повірте, навіть за такий короткий період можна перезавантажитись та відновити сили. А якщо часу не так багато, та ви полюбляєте активний відпочинок, то можна відвідати ковзанку, боулінг, скалодром, аквапарк, картинг... Варіантів багато, але головне, щоб разом зарядитися позитивними емоціями.

Курси

Чи можуть бути зайвими знання та нові навички? Зараз для вивчення нового стільки можливостей! Творчій дівчині буде цікаво відвідати курси ілюстрації, починаючи з fashion-портрета та закінчуючи інтер’єрним скетчингом. Якщо знаєте, що ваша кохана давно планувала підтягнути англійську або розпочати вивчення якоїсь нової мови, то подаруйте їй навчання в хорошій школі. У наші дні популярність соц.мереж просто зашкалює! Так чому ж не поглибитись в їх роботу, не навчитися робити гарні фото або писати лонг-ріди? Воркшоп або курси з СММ – чудовий варіант подарунка для дівчини, яка цікавиться просуванням в інтернеті або розпочинає власний онлайн бізнес.

Подарунковий сертифікат

У цьому випадку важко помилитися! Майже все, товар це чи послуга, можна придбати за допомогою подарункового сертифіката. Просто подумайте, можливо, ваша половинка вже ненароком про щось згадувала? За новою сукнею вирушайте до шоуруму українських виробників або замовляйте сертифікат онлайн. В такому місці вона зможе неспішно обрати собі новенький наряд. Завжди актуальним буде сертифікат на б’юті-послуги, оскільки жінки відвідують салони часто або дуже часто. Чули приказку, що коли у жінки болить голова, то потрібно просто прикласти до неї нові туфлі? Тому ви точно влучите в ціль, якщо подаруєте сертифікат на взуття, який можна придбати в магазинах Prego.

7 березня 2018 р.
20
наверх
Отримати бонус