Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Модні форми Весни 2018

РЕКОМЕНДУЄМО

Що важливіше: форма чи зміст? Якісне взуття — це симбіоз. І ніяк інакше. Адже форма говорить нам про актуальності, характер і стиль. Ось, з чим дизайнери Prego експериментують цього сезону.

Ботильйони

Ви, напевно, звикли до того, що Ботильйон —це класика на підборах. Однак модні палати розширили ці асоціації. Тепер те, що ми звикли називати брутальними черевиками, називається «ботильйони-челсі». Але і звичну форму можна обіграти кольором, фактурою і декором. Що і зробили дизайнери Prego.

Кросівки, снікерси, мокасини

Спорт-шик — стиль, який став популярним через вплив street fashion. Тепер не тільки модні будинки задають тренд, але і вулиці. А по ним ходять сучасні дівчата, у яких в один день три зустрічі, робота, спортзал і похід за продуктами. Така форма дає відчуття комфорту і стилю. Ви можете поєднувати її і з брючним костюмом, і зі спідницею міді, і з сукнею.

Елегантні підбори

Якщо ви ламаєте голову над особливим виглядом, оберіть шпильку. Все! Питання вирішене, і у вас ще є час для смачної кави або дзвінка подрузі. Це — інвестиція в гардероб. Не важливо: зима, літо або щось між ними. Упав біткойн або запустили Теслу. Витончена шпилька — це назавжди. До речі, ці кольори — теж.

Стійкий каблук

Бути бездоганною 24 години на добу — важка праця. Хочеться відчувати підтримку, надійну опору, яка б полегшила цю місію. І ось він. Стійкий каблук. Елегантний, витончений, але водночас — зручний. З ним довгі зустрічі й великі відстані не страшні.

Оксфорди, лофери

Ці моделі поєднуються з комплектом одягу в стилі casual. Вони відмінно пасуватимуть як до джинсів, так і до класичних брюк, міні-суконь та шортів.

У прохолодні дні їх можна поєднувати з пальто та куртками. Можна додати до образу яскравих шкарпеток. Це додасть вашому луку неформальності та індивідуальності. Здавалося б, такий стриманий стиль, а стільки варіантів.

Мода сьогодні не диктує. Вона пропонує. Це не глянцева істина. Це — розмова між трендом і особистістю. І, сподіваємося, Ви знайшли відгук в цих репліках.

1 березня 2018 р.
6
наверх
Отримати бонус