Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Модні жіночі кросівки 2018

РЕКОМЕНДУЄМО

Модні жіночі кросівки 2018. Спорт-шик. Зі спортзалу — на подіум

Зараз всі збожеволіли на спорті і правильному харчуванні. Вже і вівсянка некорисна, і, здається, насіння Чіа скоро будуть додавати навіть в асфальт. Але все циклічно. Не тільки в моді, але і в лайфстайлі. Перше масове божевілля на спорті набуло поширення ще в 80-их. Після таких стилів, як «пінап» і «секс-бомба», дівчата продовжували шукати шляхи підкреслення своєї жіночності.

Так в 80-ті гонитва за ідеальними формами привела дівчат на фітнес тренування. Займатися спортом стало модним. Звичайно, і виглядати потрібно було відповідно. Тому спортивному костюму стали пред'являти нові вимоги. Тепер кросівки повинні бути не тільки безпечними і комфортними, а й модними.

Ритм життя за останні 40 років дуже прискорився. Коли ти з легкістю долаєш 5 км на біговій доріжці в кросівках, закрадаються думки: «Чому б не пережити в них же 5 зустрічей?» Зручне взуття стало проникати в наш щоденний костюм. Звичайно, в повсякденному житті нам не потрібні шипи, супер амортизатори і спеціальні мембрани. Тому в кежуал стиль пробралися більш звичні матеріали, декор та фурнітура.

Що стосується одягу, то на перше місце теж вийшов комфорт. Навіть офісний костюм зараз може посперечатися з приводу зручності з костюмом для йоги. Спортивний одяг вийшов на вулицю випробувати свої сили проти гламуру, який прийшов на ту ж вулицю. Тільки з подіуму. Це були бої за правилами сучасних жінок. Можна сказати, що в сутичці перемогла дружба. Результат: кросівки з джинсами, кросівки з сукнями, кросівки зі спідницею.

Стиль закріпився в усіх модних концепціях і повинен з'явитися у Вашому гардеробі. До речі, всього одна пара взуття може перетворити нудний повсякденний образ в трендовий лук в стилі спорт-шик.

12 квітня 2018 р.
8
наверх
Отримати бонус