Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Модні кольори взуття 2018

РЕКОМЕНДУЄМО

Весна — пора кольору. Вже небо буває якимось крім сірого. Згадуєш, що у тебе є не тільки чорний пуховик, а й червоне пальто. Та й взагалі, здається, що каштанове волосся цілком може бути рожевим. Поговоримо про колір.

Ми вже писали про головний колір 2018 за версією Pantone — про фіолетовий. Якщо бути точним, то про ультрафіолетовий. Але всі його відтінки від світлого до темного теж вважаються модними. Ось, наприклад, ніжний лавандовий колір. Він легко підлаштовується під чорний, білий, бежевий і пісочний. І не буде створювати такий контраст, як ультрафіолетовий. Тому його цілком можна назвати базовим кольором цього сезону.

Наступний модний колір — пудровий. Складно уявити собі відтінок, який би так вдало можна було б додати до вже існуючого гардеробу. Саме тому цей колір такий популярний вже кілька сезонів. У цьому році дизайнери додали до нього рожевий підтон. Він уособлює собою ніжність, романтичність і легкість. Але одночасно може стати компаньйоном у створенні ділового образу. Він додасть жіночності та шарму, незважаючи на класичну геометрію.

Ще один трендовий колір, який, до речі, добре пасує до пудрового, — це небесно-блакитний. Комбінація дуже актуальна в цьому сезоні. Вона може бути як в двох самостійних одиницях вашого образу. Наприклад, в пудрове пальто і небесно-блакитні кеди з сумкою. Так і в поєднанні. Ви можете сміливо використовувати цю комбінацію з вашими улюбленими джинсовими речами. Небесно-блакитний пасуватиме будь-якому кольоротипу. Просто він по-різному буде підкреслювати вашу індивідуальність.

Перший раз до металіка звернулися в 60-70-ті, в епоху Диско. Цей період також пов'язаний з космічними відкриттями. Детальніше ми розповідали про це тут. Мода, щоб хто не казав, — це органіка, яка дуже жваво реагує на всі події в економіці, науці і мистецтві. Сьогодні металік не асоціюється виключно зі святковим блиском, а просто робить ваш повсякденний образ яскравіше.

Ми зрозуміли, що взуття білого кольору буде в тренді ще восени. Але наші реалії вулиці (читати: калюжі, відсутність асфальту і бруд) дозволяють серйозно задуматися про цей тренд тільки зараз. Тепер саме час додати образу ніжності і чистоти. Білий колір створює контраст: з ним будь-який колір, навіть пастельний, виглядає яскравіше.

Бути модним — не єдиний привід додати кольору в гардероб. Яскравими фарбами ви піднімаєте собі настрій і святкуєте життя!

10 березня 2018 р.
9
наверх
Отримати бонус