Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Чому ми так любимо замшу і як доглядати за нею восени

ВИРОБНИЦТВО

Осінь — час задуматися над новим взуттєвим гардеробом на цей сезон та наступний — зимовий. Нові колекції пропонують безліч варіантів, але половину з них доводиться відкидати відразу: замша хоч і дуже привабливий матеріал, але чи витримає він перший осінній дощ? У цій статті ми дамо розгорнуту і досить позитивну відповідь.Тож давайте налаштовуватись на гарний настрій. Для цього, спершу, подумаємо, чому нам так подобається замша?

  1. Замша — м'яка і бархатиста;

  2. Будь-який колір в ній виглядає якось по-особливому гарно і незвично;

  3. Будь-якому кольору вона створює додаткові відтінки за рахунок своєї дивовижної фактури;

  4. Вона прекрасна сама по собі. Замшеве взуття не потрібно навіть прикрашати;

  5. Будь-яка пара в її виконанні виглядає набагато привабливіше, ніж така сама, але в матовій шкірі.

Сьогодні ми розповімо про те, як правильно доглядати за цим, на перший погляд, не практичним матеріалом. При правильному догляді замша прослужить вам дуже довго і порадує своєю красою не один сезон.

Як доглядати за замшею

1. Очищення від пилу

Під час кожної «сухої» прогулянки на замшу осідає невидимий шар пилу. Не можна дозволяти йому накопичуватися, щоб колір черевик не втратив яскравості. Обробіть взуття піною-очищувачем і зачекайте 10 хвилин. Поступово піна осяде, витягуючи з ворсу бруд. Приберіть його залишки щіткою.

2. Захист від води

Так, замша водостійка, але брудна вода залишає осад на її поверхні. Потрібно мінімізувати її контакт з ворсом, щоб краплі просто скочувалися з взуття. В наших магазинах ви знайдете косметику на основі силіконів, які рівномірно розподіляються по поверхні і створюють повітронепроникну і водовідштовхувальну плівку. При цьому засіб зберігає ворсисту структуру замші.

3. Очищення від сухого бруду

Після того, як потрапили під дощ, дайте взуттю висохнути. Потім зніміть бруд щіткою, ластиком або роликом для одягу з клейким шаром.

4. Очищення від свіжих жирних плям

На корпоративі на туфлі впав торт. Робимо наступне. Промокніть пляму паперовою серветкою. Потім рясно посипте тальком або картопляним крохмалем. Залиште на годину, а потім смахніть порошок щіткою.

5. Очищення від застарілих плям жиру

Нанесіть на пляму суміш з рівної кількості крохмалю і нашатирного спирту. Після того, як вона висохне, треба її зчистити. Підніміть злежаний ворс щіткою.

Як бачите, безвихідних ситуацій не існує. Навіть якщо неприємність сталася із замшевим взуттям. Головне — дотримуватися цих нескладних рекомендацій. У магазинах Prego ви знайдете всі необхідні засоби по догляду і будете носити замшу ще дуже довго.

30 серпня 2018 р.
68
наверх
Отримати бонус