Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Осінь 2020: модні відтінки цього року

ПОРАДИ

«Який твій улюблений колір?» — це запитання давно втратило актуальність, бо тепер у пріоритеті трендовість. Світовий гуру — інститут кольору Pantone. Саме він щороку оголошує модний вирок палітрі в гардеробі поціновувачів фешену. Які кольори будуть актуальними в сезоні осені 2020-го, уже давно відомо. 

Класичний синій (Classic Blue)

Звичайно, відкриває рейтинг абсолютний лідер 2020-го, за версією інституту кольору Pantone! Мабуть, кожна модниця вже знає, що саме класичний синій оголосили кольором року. Тому без нього осінній гардероб точно не обійдеться. І одяг, і взуття актуального відтінку мають право жити як в офісному, так і в кежуал стилях. До речі, синій личить однаково добре брюнеткам, блондинкам і рудоволосим. 

Янтарно-помаранчевий (Amber Glow)

Кажуть, що осінь золота. У парках і лісах — можливо, але у світі моди вона насправді янтарна. Та ще й із відтінком стиглих апельсинів. Цьогорічний сезон осінь-зима 2020-2021 не обійдеться без бурштинових тонів у гардеробі. До того ж ефектний вигляд матиме як монохромний варіант луку, так і комбінація з іншими кольорами: чорним, білим, бежевим, червоним.

Мальвово-червоний (Samba)

Бути справжньою квіткою дозволить насичений колір мальви. Червоний, мабуть, ніколи не вийде з моди, але цього сезону професіонали радять звернути увагу на його цікаві варіації. Однією з них є самба. Особлива перевага полягає в тому, що цей відтінок легко вписати у свій гардероб: він ідеально поєднується з білою, нюдовою та синьою палітрами.

Ультрамариново-зелений (Ultramarine Green)

Мабуть, у топі кольорів осені 2020 він з’явився для того, щоб у холодний, дощовий день нагадувати про літні курорти. Такий уже заморський настрій навіює! Відтінок насправді дуже непростий. І це додає йому більшої вишуканості, а модницям — сміливості експериментувати з образами. Особливий акцент світові фешн-бренди роблять на брючних костюмах, вільних плащах та аксесуарах ультрамариново-зеленого відтінку. 

Пісочний (Sandstone)

Здається, класика не потребує пояснень. Однак дуже важливо пам’ятати не лише про колір, а й про його втілення в конкретних образах. Одяг нюдових відтінків часто слугує базою в жіночому гардеробі. Модниці вдало поєднують його з речами темної палітри. Водночас восени 2020 року експерти рекомендують спробувати також монохромні луки. Колір мокрого та сухого піску цього сезону дизайнери втілюють у брючних костюмах, шовкових спідницях, елегантних туфлях-лодочках. Не забувають також про сумочки та ремені.

Оливковий хакі (Military Olive)

Схоже, жоден осінній сезон не обійдеться без цього відтінку. Беззаперечна база, яка гармоніює як зі стандартними білим, чорним, бежевим, так і зі сміливими помаранчевим чи пудрово-рожевим. У 2020 році оливковий колір дизайнери переважно реалізовують у верхньому одязі, сорочках і довгих сукнях. А таки «найвірнішою парою» для хакі залишається чорний.

Колір обпаленої червоної цегли (Fired Brick) 

Є в ньому щось воістину королівське й благородне. Тому сезон осінь-зима 2020-2021 не мине без цього відтінку червоного. Актуальні дизайнерські рішення особливо порадують фавориток ділового стилю. Класичні брюки та спідниці, маскулінні жакети й костюми добре поєднувати з темними кольорами: чорним, сірим, коричневим. Родзинкою сезону є комбінація відтінку обпаленої цегли зі шкірою. Особливо ефектний вигляд мають такі чоботи та туфлі на підборах. 

11 вересня 2020 р.
196
наверх
Отримати бонус